Ανατομία μιάς Παράστασης

anatomia

Παράσταση μέσα στην παράσταση θα δούμε φέτος στο Λαϊκό Θέατρο Νέας Ερυθραίας, το οποίο φέτος ανεβάζει την «Ανατομία μίας Παράστασης» μια κωμωδία του Rick Abbot.

Λίγο μπερδεμένη υπόθεση, αν σκεφτείς ό, τι ο σκηνοθέτης αλλά και οι ηθοποιοί θα περιφέρονται και πάνω στη σκηνή αλλά και στις θέσεις των θεατών, βλέποντας από τη θέση τους την εξέλιξη του έργου στο οποίο και παίζουν.

Πρεμιέρα του έργου την Παρασκευή 30 Ιουνίου  με είσοδο 6 ευρώ και ελευθέρας για τα παιδιά κάτω των 12 χρονών. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν τα τρία παρασκαυοσαββατοκυριακοδεύτερα του Ιουλίου δηλ. 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10, 14, 15, 16 και 17 Ιουλίου στις 21:00, στην έδρα του θεάτρου, Δρυμπέτη και Κερκύρας στο Καστρί.

Συντελεστές της Παράστασης:

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μαραγκός, Σκηνικά κοστούμια: Μαρία Ποθητού, Μουσική Επιμέλεια: Κάτια Τραπελίδη, Φώτα: Λευτέρης Παπαγεωργίου
Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
Τεχνικός σκηνής : Φίλιππας Κίκλης
Διευθυντής σκηνής: Κάτια Τραπελίδη – Βίκυ Τσουπάκη
Σκηνοθέτης : Φάνης Κοράκης
Λόρδος Ντάντλεϋ : Νίκος Αναγνώστου – Λέων Καράτσαλος
Λαίδη Μάργκαρετ : Στέλλα Κωνσταντίνου – Τούλα Λυμπεράκη
Ντόρις : Έφη Μακαντάση-Αγγελική Θανασούλα
Δρ Ρεξ Φορμπς : Αχιλλέας Κουρέπης
Στήβεν Σέλλερς : Αλέξανδρος Καλημέρης
Νταϊάνα Λάσιτερ : Μέλα Κιτσάκη
Συγγραφέας : Μαίρη Σταυροπούλου – Κατερίνα Άνθη

Ο πρόεδρος του Βικέλα Αχιλλέας Κουρέπης θα κάνει στο έργο το γιατρό, ενώ όπως γνωρίζουμε ήδη ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος διάλεξε φέτος να παίξει στον «Αρχοντοχωριάτη» που ανεβαίνει σήμερα στο αίθριο από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Βικέλα σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου.