Έρχεται ο «Μανωλάκης»

Πατέλης

Κλείσιμο του φετινού φεστιβάλ Κηφισιάς με κλασική ελληνική κωμωδία επί σκηνής θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε, από τη Κυριακή 23 με  Τρίτη 25 Ιουλίου στις 9.00 μμ.

Η γνωστή κωμωδία του Αλέκου Σακελάριου «Μανωλάκης ο βομβιστής», θα μεταφερθεί στο πάλκο σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου.

Μια κωμωδία με πολλές παρεξηγήσεις και ξεκαρδιστικούς διαλόγους αλλά και με πολλά διαχρονικά μηνύματα που θυμίζει ελληνικό κινηματογράφο. Ένα έργο περισσότερο επίκαιρο από ποτέ που θα χαρίσει πηγαίο γέλιο. Μεταφερόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του ’70 την εποχή της δικτατορίας και μέσα από τη καθημερινότητα μιας μεσοαστικής οικογένειας θα δούμε όλο το κλίμα της εποχής, φερμένο στη σκηνή από ένα αριστοκράτη της πένας τον Αλέκου Σακελάριου αλλά και τη έμπειρη σκηνοθεσία   του Κώστα Αρζόγλου. Όλα βαίνουν καλώς στο σπίτι, μέχρι την άφιξη του Μανωλάκη. Η καθημερινότητα του νιόπαντρου ζευγαριού καταρρέει, αφού ο φερόμενος ως τρομοκράτης «φιλοξενούμενος» μετατρέπει το υπόγειο του σπιτιού σε αντιτρομοκρατική οργάνωση, με απρόοπτες κωμικές εξελίξεις.

Από πέρυσι είχαμε να δούμε στην Κηφισιά τον καταξιωμένο αλλά και πολλά υποσχόμενο κηφισιώτη ηθοποιό, τον Μάκη Πατέλη αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα γελάσουμε με την καρδιά μας, γιατί μέχρι σήμερα σε ότι έργο έχει συμμετάσχει σκίζει. Συντελεστές του έργου: Σκηνοθεσία Κώστας Αρζόγλου, Σκηνικά Κουστούμια Κούλα Γουλιώνη, Βοηθός Σκηνοθέτη Νερίνα Καμπασάκη. Παίζουν οι ηθοποιοί Μάκης Πατέλης, Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Αντουλινάκη, Γιώργος Μπανταδάκης, Αθανασία Καλογιάννη, Γιώργος Κοντογιάννης και Μαρία Γιουμερτάκη