Αναβάλλεται λόγω καλοκαιρινής… ραστώνης

δημαρχείο Κηφισιάς

Περίμενε, περίμενε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάντυ Πατρινού Ντελ Τόρο, μήπως κάποιοι αργοπορημένοι καταφέρουν και βρουν την είσοδο του Δημοτικού Συμβουλίου, τελικά και οι ελάχιστοι από την αντιπολίτευση που είχαν προσέλθει αποχώρησαν, στο… και πέντε αναβάλλοντας έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο της 26 Ιουλίου για μετά τις διακοπές.

Να θυμίσουμε ότι η πρόσκληση για το συμβούλιο ήταν για τις 7.30 μ.μ  αλλά στις 8.05 μ.μ. υπήρχαν στην αίθουσα 19 σύμβουλοι, 16 από την πλειοψηφία και 2 ανεξάρτητοι συν τον Γιώργο Σκορδίλη από τη Συνεργασία, αλλά δεν κατάφεραν να συμπληρώσουν το μαγικό αριθμό των 21 συμβούλων που χρειάζονται για να υπάρχει απαρτία. Λίγα λεπτά πριν είχε αποχωρήσει ο Βασίλης Βάρσος και η Ευγενία Παπαδήμα, ενώ ο Γιάννης Καπάτσος δεν μπήκε ποτέ στην αίθουσα, αν και ήταν στο προαύλιο.

Δυστυχώς υπήρχαν προς συζήτηση αρκετά σημαντικά θέματα όπως η προκήρυξη για την εκμίσθωση της Αλάσκας, αλλά και η επικύρωση της εκμίσθωσης του κυλικείου της Νέας Κηφισιάς καθώς και ένα έκτακτο θέμα για το πολύπαθο 1ο Δημοτικό της Νέας Ερυθραίας.

Τώρα όλα τα θέματα μάλλον αναβάλλονται για μετά τις 20 Αυγούστου.

Καλές διακοπές….