Καλοκαίρι με surfing στο… kifisianews.gr

  summerbanner kifisia 1

  Ήρθε η ώρα να ευχηθούμε «Καλές διακοπές» ή έστω «Καλό καλοκαίρι» και να αποτραβηχτούμε για λίγο σε κάποια παραλία για να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Ειδήσεις  προφανώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν, νόμοι και διατάξεις να υπογράφονται,  σημαντικά γεγονότα να συμβαίνουν.

  Ο Αύγουστος παλιά στερούνταν ειδήσεις, στη σημερινή Ελλάδα όμως είναι ο μήνας που συμβαίνουν τα χειρότερα, μια και είναι ο μήνας που το Κοινοβούλιο αποφασίζει για όλα όσα διστάζει να αποφασίσει το χειμώνα.  Το καλοκαίρι προφανώς σκέφτονται ότι θα τα πάρουμε ελαφρότερα ή τουλάχιστον θα αργήσουμε λίγο να τα πάρουμε χαμπάρι.

  Ας δούμε λοιπόν κι εμείς τα πράγματα για λίγο κάτω από το πρίσμα του φωτεινού ήλιου και της γαλάζιας θάλασσας. Δεν είναι αναγκαίο να είναι κάπου μακριά, δεν είναι ανάγκη να είναι κάπου ακριβά. Ας περιοριστούμε στα πιο πολύτιμα και φτηνά. Καλή παρέα, καλή διάθεση και όλο και κάπου θα υπάρχει ένας φίλος με κάποιο εξοχικό που δεν έχει πάρει ακόμα χαμπάρι ότι μπορεί να το νοικιάσει σε τουρίστες μέσω διαδικτύου.  Μέχρι να το πάρει χαμπάρι θα το έχουν κι αυτό φορολογήσει οπότε το σπιτάκι θα είναι μάλλον και του χρόνου διαθέσιμο για φτηνές διακοπές.

  Η «ΚΗΦΙΣΙΑ» θα «εκπέμπει» στο προσεχές χρονικό διάστημα, μέσα από το πρίσμα του καλοκαιριού. Δηλαδή με διακοπές.  Ελπίζουμε να μη συμβεί κάτι τόσο σημαντικό που να μας βγάλει από την καλοκαιρινή μας διάθεση. Εάν όμως συμβεί θα βρισκόμαστε και πάλι κοντά σας.

  Καλό Καλοκαίρι, με όποιο τρόπο και αν έχετε επιλέξει να το περάσετε!