Το φίδι ποτέ δεν χορταίνει το γάλα

φιδι 1
  • Μια προκήρυξη για κάτι που διεκδικούν αρκετοί και στη συνέχεια ένα δημοσίευμα, που ακολουθεί ένα ακόμα και ίσως ένα ακόμα, που πλήττουν τον κυρίως υπεύθυνο για την απόφαση. Μια «διακριτική» θα λέγαμε υπενθύμιση για το τι θα συμβεί εάν δεν επιλεγεί ο «σωστός» προμηθευτής, εάν δεν ανανεωθεί μια σύμβαση που έχει λήξει.
    Κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει για μικρά και μεγάλα πράγματα. Μακριά μας, πιο κοντά μας ή πραγματικά κοντά μας. Θα υπάρξει άραγε η έκπληξη; Ο υπεύθυνος που δε θα τρομάξει από γεμάτα φαντασίες και φαντασιώσεις δημοσιεύματα; Αυτός που θα καταλάβει ότι όταν αρχίζεις να ταΐζεις ένα φίδι, το φίδι δε χορταίνει μια για πάντα αλλά ότι πάντα θα θέλει να πίνει και άλλο γάλα;

«Διάψευση δημοσιεύματος από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο»
Κηφισιά 28/7/2017

Ακόμα μια φορά διαψεύδω δημοσίευμα, αυτή την φορά τοπικής εφημερίδας, που αναφέρει πως ετοιμάζομαι να θέσω υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές. Πιστεύω και υπηρετώ, μαζί με τους συνεργάτες της νέας διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς, την Ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση, διότι μόνο έτσι σεβόμαστε πραγματικά τους πολίτες. Είμαι αφοσιωμένος στη διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς και στο έργο μας.
Γιώργος Θωμάκος
Δήμαρχος Κηφισιάς