Ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά – Πολιτεία βραβεύει

rotary1
Ο Αλέξανδρος Νάκκος, ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, η Μαρία Παραδείση-Ζερδέ, ο Χάρης Καλλιμάνης Υπεύθυνος του Ομίλου και Βοηθός Διοικητή και ο Δημήτριος Μπέκος Γραμματέας

Της ΜΑΡΘΑΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

Ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά – Πολιτεία στο πλαίσιο της ετήσιας δράσης του «Βράβευση Μαθητού», είχε τη χαρά να βραβεύσει τον Αλέξανδρο Νάκκο, τελειόφοιτο του Τμήματος Διοίκησης Eπιχειρήσεως του Πανεπιστημίου Πατρών και με μεταπτυχιακό τίτλο Τοurism Management από το ALBA Graduate Business School.

Aπό το 2002, ο βραβευθείς  μεγάλωσε μέσα στη μεγάλη οικογένεια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και συνεχίζει με τη δράση του να προασπίζει τα ανθρωπιστικά κοινωνικά δικαιώματα του «Χαμόγελου του Παιδιού», υπερασπίζοντας έτσι την οικογένειά του!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Domotel Kastri (Ελ. Βενιζέλου 154, Καστρί). Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο ιδρυτής και πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο οποίος μίλησε με θέμα «Το Έργο και οι Δράσεις του Χαμόγελου του Παιδιού».

Ο ομιλητής, τον οποίο παρουσίασε η πρόεδρος του Ρ.Ο. Κηφισιά – Πολιτεία Μαρία Παραδείση – Ζερδέ, ενημέρωσε τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου για τη δράση, τα έργα, αλλά και τα προβλήματα του «Χαμόγελου του Παιδιού».  Στη συνέχεια ο Όμιλος βράβευσε «Με τιμής Ένεκεν» τον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο με την υπόσχεση ότι θα είναι αρωγός στο έργο του.  «Σε αυτότ ο έργο μη μένεις θεατής».

Η συμμετοχή των μελών και των φίλων του Ομίλου ήταν συγκινητική. Η εκδήλωση έκλεισε με την αναφορά και την ενημέρωση της Μαρίας Παραδείση – Ζερδέ σχετικά με την ίδρυση του Ρόταρυ και το «Τι είναι Ρόταρυ».