Δυναμική έναρξη του «Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Εκάλης»

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ανθούλα Καπετανάκη, Γιάννης Αντωνακέας, Αγγελική Βαλασοπούλου, Δημήτρης Θεοδωρίδης και Ελευθερία Ανδρεοπούλου

Γράφει η Μάρθα Φωτοπούλου

Δυναμικά και ρομαντικά, θα έλεγα, ξεκίνησε τις εκδηλώσεις του ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Εκάλης. Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 το βράδυ και με την πανσέληνο του Οκτωβρίου σε εξέλιξη, στο Εντευκτήριο της Εκάλης ο εν λόγω Σύλλογος παρουσίασε τη προβολή της ταινίας «LA LA LAND». Ωραία και ρομαντική ταινία, ταίριαζε απόλυτα με τη βραδιά.

sylekali2a
Aγγελική Βαλασοπούλου, Μανώλης Κουρμαδιάς και Χρήστος Καραθανάσης

Για μια ακόμα φορά το Εντευκτήριο κατακλύστηκε από μέλη και φίλους του Συλλόγου. Ήταν η πρώτη εκδήλωση μετά το καλοκαίρι και όλοι  περιέγραφαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όσοι τουλάχιστον πήγαν.

sylekali1a
Ελευθερία Ανδρεοπούλου,  Νίκος Χιωτάκης, Ανθούλα Καπετανάκη και Δημήτρης Θεοδωρίδης

Αλλά ο Σύλλογος συνεχίζει τις δραστηριότητές του. Έχει προγραμματίσει τριήμερη εκδρομή (16-17-18 Οκτωβρίου 2017) στη Μεσσηνία, με διαμονή στην γραφική Καρδαμύλη, όπου και θα επισκεφθεί και ομαδική έκθεση ζωγραφικής, στην οποία παίρνει μέρος ο ζωγράφος Γιάννης Αντωνακέας, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου. Οι εκδρομείς θα επισκεφθούν επίσης την Αρχαία Μεσσήνη, την Πύλο, τη Στούπα και άλλα μέρη της Μεσσηνίας. Για δηλώσεις συμμετοχής τηλ. 210-8133568, 6945-5391000.

sylekali4a
Έργο του Γιάννη Αντωνακέα

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Εκάλης σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Εκάλης, έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 στις 7.00 μ.μ. στο Εντευκτήριο της Εκάλης ομιλία με θέμα «Γυναίκες Ηπειρώτισσες Ξαφνιάσματα της Φύσης» με ομιλήτρια τη φιλόλογο Λίλα Παπαδημητρίου.