Λαμπερή ατμόσφαιρα στο άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων

άναμμα 3

Με μουσική και χορό υποδέχτηκαν τη φωταγώγηση των δύο χριστουγεννιάτικων δέντρων στη Νέα Ερυθραία και στην Κηφισιά. Ο Δήμος Κηφισιάς για τρίτη συνεχή χρονιά διοργάνωσε αυτή τη γιορτή, πιστός στο πνεύμα των Χριστουγέννων που θέλει τον κόσμο να χαίρεται και να διώχνει τις άσχημες εικόνες από την καθημερινότητά του.δέντρο Ερυθραία

Το δέντρο της Νέας Ερυθραίας στήθηκε στην πλατεία Πλαστήρα, το απόγευμα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου, όπου πριν να ξεκινήσει η συναυλία με τον Μύρωνα Στρατή, τα παιδιά του Α’ Δημοτικού της Νέας Ερυθραίας, τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και ακολούθησε το άναμμα του Δένδρου από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο λέγοντας λίγα λόγια για το πλούσιο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας σε Νέα Ερυθραία και Κηφισιά. Τον Μύρωνα Στρατή συνόδευσε η Ελένη Θεοδώρου και μαζί τραγούδησαν πολλές από τις γνωστές επιτυχίες σε ένα χαρούμενο γιορταστικό πρόγραμμα.

Στρατής
Μύρωνας Στρατής

Γιορταστική ήταν και η ατμόσφαιρα στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Κηφισιάς, το οποίο στήθηκε στο χώρο του εμπορικού κέντρου της Κηφισιάς στην οδό  θέλοντας έτσι να δώσει και μια ώθηση στην εμπορική κίνηση της πόλης, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου. Το Δέντρο φωταγώγησε ο κ. Θωμάκος πάλι μαζί με τους υπεύθυνους του Βικέλα, Αχιλλέα Κουρέπη και Νικήτα Κόκκαλη και την ίδια ώρα δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Κηφισιάς, δημιουργώντας μια φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

άναμμα 1
Ο Γιώργος Θωμάκος πλαισιωμένος από δημοτικούς συμβούλους

Πριν το άναμμα του Δέντρου η παιδική χορωδία του Βικέλα με τον μαέστρο της Θανάση Αρβανίτη έβαλαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων τους περαστικούς.

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση με τα γνωστά της τραγούδια και ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους σε ένα αστείρευτο γλέντι.

φουρέιρα
Εντυπωσιακή η Ελένη Φουρέιρα