Δώρα στο «βαρέλι» των αναμνήσεων

troxonomos2a

Ο διασημότερος τροχονόμος στην Ελλάδα μαζί με το βαρέλι του επέστρεψαν για μία ακόμη χρονιά, έστω και εθιμοτυπικά, στο σημείο όπου έγιναν σήμα κατατεθέν για την πόλη μας.

Όπως κάποτε οι παλιοί Κηφισιώτες άφηναν την Πρωτοχρονιά δώρα για τους τροχονόμους μπροστά από το βαρέλι, σε αναγνώριση των υπηρεσιών τους, έτσι και φέτος, παραμονή της πρώτης του έτους, εκπρόσωποι των πολιτειακών και αστυνομικών αρχών με επικεφαλείς το γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη και το Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, πρόσφεραν στον τροχονόμο τα καθιερωμένα δώρα και τις ευχές τους για υγεία, ασφάλεια και προσφορά στην κοινωνία.

Παρόντες στην Πλατεία Πλατάνου και η Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Β/Α Αττικής, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Βουτσελάς,, o Διοικητής Τροχαίας Κηφισιάς Γιάννης Δημητρακόπουλος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Λιανουδάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πόλυ Αστερίου και Βαγγέλης Αυλήτης και ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου για θέματα Ασφάλειας, Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ Ιωάννης Σκλάβος.

troxonomos1aΣτη συνέχεια ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις σε θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης του Δήμου.