Πολύτιμη προσφορά στο Α.Τ. Κηφισιάς

papastamatiou4a

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου, η πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας τίμησε  τον Καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην διευθυντή Χειρουργικής στο ΚΑΤ, Λεωνίδα Παπασταματίου για την προσφορά του στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, που περιλαμβάνει τέσσερα καινούργια υπερσύγχρονα υπηρεσιακά αυτοκίνητα, πενήντα αλεξίσφαιρα γιλέκα υψηλής ποιότητας, οκτώ ηλεκτρονικούς υπολογιστές τελευταίας γενιάς και δύο καταστροφείς εγγράφων.

papastamatiou2aΠαρόντες στην εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, που εξέφρασαν στον κ. Παπασταματίου τις θερμές ευχαριστίες της ηγεσίας και του Σώματος, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν την έμπρακτη αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο.

papastamatiou1aΑπό την πλευρά του ο κ. Παπασταματίου εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την εκδήλωση και τόνισε ότι η προσφορά πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του πατέρα του, Κωνσταντίνου Παπασταματίου, ανώτερου αξιωματικού της τ. Αστυνομίας Πόλεων και της μητέρας του Έλσας.

papastamatiou3aΣτην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, έδωσαν το «παρών» ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο Μητροπολίτης Κηφισιάς κ.κ. Κύριλλος, ανώτερα και ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών.