Θεοφάνια στη λίμνη του Κεφαλαρίου

γέφυρα Θωμάκος

Στολισμένο το Κεφαλάρι και φρεσκοβαμμένη η λίμνη έτοιμη να υποδεχθεί το Σταυρό από τους ιερείς της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος , το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου, ημέρα των Θεοφανίων.

φιλαρμονική

Η Φιλαρμονική του Δήμου υπό τη διεύθυνση του Φίλιπου Χίου συνόδευσε τον  εκπρόσωπο του κ.κ. Κύριλου,αρχιμανδρίτη  κ. Κωνσταντίνο Χαραλαμπόπουλο,τους ιερείς με το Σταυρό και τους επισήμους, οι οποίοι πήραν θέση στο γραφικό γεφυράκι και η τελετή ξεκίνησε. Ένα λευκό περιστέρι σύμβολο του Αγίου Πνεύματος απελευθέρωσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος και ο πρωθιερέας έριξε τον  Σταυρό στην λίμνη. Φέτος τον Σταυρό έπιασε η εργαζόμενη του Δήμου Στεφανία και πήρε την ευλογία από την εκκλησία.σταυρός λίμνη

Παρόντες μαζί με τον Δήμαρχο σχεδόν όλο το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας με την πρόεδρο του Συμβουλίου και τους αντιδημάρχους, ενώ η υπέροχη πραγματικά και λαμπερή ημέρα βοήθησε ώστε ο κόσμος να απολαύσει την καθιερωμένη τελετή. Ελπίζουμε του χρόνου το κόσμημα του Κεφαλαρίου η Αλάσκα να έχει ξαναγεννηθεί  και να γραφούν καινούργιες ιστορίες αγάπης στο όμορφο πάρκο της Κηφισιάς.