Πίτες λίγο πριν από το Τριώδιο

pites1a

Οργασμός εκδηλώσεων στην Κηφισιά για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας φορέων του Δήμου και συλλόγων, αφού ενώ καλά καλά δεν έχει προλάβει να μπει ο νέος χρόνος, έρχεται το Τριώδιο να μας μεταφέρει σε άλλα επίπεδα διασκέδασης.

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Κηφισιάς, στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, με το φλουρί να πέφτει στο κομμάτι του Αμαξοστασίου.

pites6aΕπίσης την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε αγιασμός και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ανθοκομικής Έκθεσης, παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του Δ.Σ. της Ανθοκομικής και μελών του δημοτικού συμβουλίου.

pites2aKατάμεστο ήταν το Πολιτιστικό στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Κηφισιάς την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, παρουσία της δημοτικής αρχής της πόλης μας. Η γιορτή περιελάμβανε πολιτιστικό δρώμενο με μικρασιατικά έθιμα από τα μέλη των ΚΑΠΗ, ενώ επενδύθηκε μουσικά από τη Μικτή Χορωδία των Κέντρων με μαέστρο τον Κωνσταντίνο Στεφάνου και την εθελοντική συμμετοχή της Λίλας Καρπαθάκη στο πιάνο.

pites4aΤη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε σε εκδήλωση στη Βίλα Δροσίνη η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας μαζί με τους συμμετέχοντες στο ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα της WIN HELLAS.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε επίσης τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στη Νέα Ερυθραία το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας «ΠΡΟΝΟΗ», στο πλαίσιο της 3ης Συνάντησης της Ακαδημίας Γονέων, που πραγματοποιήθηκε στη Βίλα Κώστα.

pites5aΣτις 22 Ιανουαρίου έκοψε την πίτα του και το Συμβούλιο Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στην πρώτη συνεδρίαση του για το 2018, παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου και μελών της δημοτικής αρχής. Τυχερός του φλουριού ήταν ο δημότης κ. Καφίρης.

pites3aΜεγάλη ήταν η συμμετοχή των πολιτών και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του χορευτικού συγκροτήματος του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου. Τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς προκαλώντας το αυθόρμητο χειροκρότημα των παρισταμένων.

Την πίτα του έκοψε και το Δ.Σ. του Μενάνδρου στην πρώτη συνεδρίαση του για το 2018, με τυχερό το κομμάτι του μέλους του Δ.Σ., κ. Δημήτρη Αγγελίδη.