Κυριακάτικες αποκριάτικες δράσεις στην Κηφισιά

κυνήγι

Ξεκινάει σε λίγη ώρα το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού σήμερα, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς για δεύτερη χρονιά, αλλά και η δενδροφύτευση μέσα στον αστικό ιστό της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα η πρώτη δράση γίνεται στα πλαίσια του να γνωρίσουμε την πόλη μας και σε αυτό θα βοηθήσουν οι γρίφοι που έχει ετοιμάσει η επιτροπή του παιχνιδιού με επικεφαλής τον  δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Αυλίτη και θα ξεκινήσει από το άλσος Κηφισιάς στις 11.00 πμ.

Την ίδια ώρα στο Κεφαλάρι στη συμβολή των οδών Γούναρη, Θέτιδος και Πευκών θα ξεκινήσει η δενδροφύτευση περισσότερο συμβολική αφού το σημείο είναι περιορισμένης έκτασης αλλά δείχνει τη θέληση της Δημοτικής Αρχής για να δώσει ζωή στο πράσινο και να σηκώσει όσο περισσότερους μπορεί από την αδιαφορία πολίτες και γιαυτό το κάνει μέσα σε «γειτονιά».

Το μεσημέρι πολλοί είναι οι σύλλογοι που καλούν τους φίλους τους και τα μέλη τους στον αποκριάτικο χορό και όλα δείχνουν ότι θα είναι μια όμορφη μέρα.

Ο καιρός που μέχρι χτες το βράδυ ήταν ανάποδος για δράσεις υπαίθρου τελικά έστρωσε και δείχνει το χαμογελαστό του πρόσωπο στους περιπατητές της Κυριακής.