Μαύρο σκοτάδι στις γειτονιές της πόλης

dariotou1

Καταγγελία των κατοίκων γύρω από τις οδούς Δαρειώτου και Μητροπολίτου Ιακώβου για εγκατάλειψη, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, της περιοχής τους, λάβαμε ύστερα από ένα ακόμη περιστατικό διάρρηξης.

Το σπίτι της γνωστής Κηφισιώτισσας ζωγράφου Ιφιγένειας Κορακιανίτη, επί της οδού Δαρειώτου, διέρρηξαν άγνωστοι την περασμένη εβδομάδα. Η Ιφιγένεια ήταν μέσα στο σπίτι της και ευτυχώς άκουσε θόρυβο από το κάτω πάτωμα, κλειδώθηκε στο υπνοδωμάτιό της και κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο την κόρη της, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε θόρυβο και με φωνές συνομιλίας έκανε τους διαρρήκτες να φοβηθούν και να αποχωρήσουν από το σπίτι.

Η αποθράσυνση των κλεφτών είναι τέτοια που μπουκάρουν στα σπίτια οποιαδήποτε ώρα. Στην περίπτωση της ζωγράφου ήταν γύρω στις 8.30 μ.μ. Αφού έκοψαν το ρεύμα και ξήλωσαν τον συναγερμό, προχώρησαν στη διάρρηξη του σπιτιού, που ήταν θορυβώδης και γι’ αυτό τους πήρε είδηση η Ιφιγένεια.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η περιοχή είναι βυθισμένη στο σκοτάδι και παρά τις συνεχείς οχλήσεις τους προς το Δήμο Κηφισιάς από πέρυσι, που είχε γίνει καταγραφεί ο θάνατος ενός αστέγου σε κλειστό σπίτι της περιοχής, δεν έχει αποκατασταθεί ο δημοτικός φωτισμός στις κολώνες της ΔΕΗ.

Μάλιστα μάθαμε πως σήμερα, Τετάρτη 7 Μαρτίου, που διεξάγεται δημοτικό συμβούλιο, ετοιμάζουν κινητοποίηση, μήπως και ενδιαφερθεί κάποιος υπεύθυνος.