Βερμούτ και ιταλικά τραγούδια

ιταλική βραδιά

Δεν υπήρξε πάρτυ του ’60 και του ‘ 70,  που να μην είχε βερμούτ και ιταλικές μελωδίες, ενώ ιταλοί καλλιτέχνες απολάμβαναν εξίσου μεγάλη αναγνώριση με τη χώρα τους και στη δική μας.

Έτσι πολύς ήταν ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΒΙΚΕΛΑ και του Συλλόγου των Φίλων Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς για μια βραδιά νοσταλγικής μουσικής, την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Ο πρόεδρος του ΒΙΚΕΛΑ, Αχιλλέας Κουρέπης, ξεδίπλωσε άλλον ένα ταλέντο του εκείνο το βράδυ και καταχειροκροτήθηκε όταν ερμήνευσε το τραγούδι «Parla piu piano».

Όπως ανέφερε στο χαιρετισμό του, η ιδέα για τη συγκεκριμένη βραδιά τριγύριζε για καιρό στο μυαλό του και τελικά πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του συλλόγου και του προέδρου του, Φραντσέσκο Βιανέλλο, ο οποίος τυχαίνει και Ιταλός.

Ο κ. Βιανέλλο, στο δικό του χαιρετισμό, ανέφερε ότι η ιδέα ήταν του προέδρου του Πολιτιστικού και ο ίδιος απλώς βοήθησε. Ήταν όμως κάτι που το έκανε με ενθουσιασμό μια και εδώ και χρόνια, παρακολουθώντας τις μουσικές ελληνικές βραδιές που πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό, ζήλευε που το κοινό μπορούσε να συνοδεύει σιγοτραγουδώντας τους ερμηνευτές.  Είχε λοιπόν την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε να συνοδεύσει και ο ίδιος ως θεατής και την ευκαιρία του την έδωσε ο κ. Κουρέπης, τον οποίο και ευχαρίστησε ιδιαίτερα.

Ιδιαίτερα πάντως φάνηκε να ευχαριστήθηκε τη βραδιά το κοινό, που δεν έχασε την ευκαιρία να συνοδεύει τους μουσικούς στις μελωδίες.