Με το κέφι στα ύψη έκλεισε η Ανθοκομική

anthotelos12a

Ατέλειωτο το κέφι στο κλείσιμο της φετινής Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, το βράδυ της Κυριακής 13 Μαΐου, με το συγκρότημα «48 ώρες» να ξεσηκώνει όλο τον κόσμο και τους χορούς να κρατάνε μέχρι… την επομένη διοργάνωση.

anthotelos10aΗ Διοίκηση της Έκθεσης βράβευσε τους χορηγούς αλλά και όσους  από τους φυτωριούχους έστησαν εκθεσιακά περίπτερα.

Κλείνοντας, η πρόεδρος της Ανθοκομικής, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, φανερά συγκινημένη, με τη βοήθεια παιδιών απελευθέρωσε δεκάδες λευκά μπαλόνια με το σήμα της 64ης Ανθοκομικής, όπως πέταξαν οι μελωδίες και οι εκδηλώσεις όλες αυτές τις μέρες στον ουρανό της Κηφισιάς.

anthotelos5aΟ Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαρίστησε τη Διοίκηση και τους συμμετέχοντες, ώστε να φτάσει η φετινή διοργάνωση αίσια και με τόση επιτυχία στο τέλος της.

anthotelos8aΗ κα Χατζοπούλου ανέφερε τη πρώτη της επαφή με την Έκθεση όταν πήρε το πρώτο της εξωσχολικό βραβείο στην ζωγραφική από τα χέρια του τότε Δημάρχου Δημήτρη Ζωμόπουλου.

Πριν την απονομή των μεταλλίων και τη λήξη της Ανθοκομικής τα μικρά Τροβαδουράκια μάζεψαν σωρό τα χειροκροτήματα με τα όμορφα τραγούδια τους, όπως και η Φιλαρμονική του Δήμου μας υπό τη διεύθυνση του Φίλιππου Χίου.

anthotelos3aΤο πρωί της Κυριακής, Ημέρα της Μητέρας, από νωρίς το άλσος γέμισε από παιδικές φωνές με τους γονείς τους που ήρθαν για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Ανθοκομικής. Ο σύλλογος Αγκύλια παρουσίασε ειδικά πρόγραμμα και μετά το συγκρότημα «The Burger Project» γέμισε με χαρούμενους ήχους την ατμόσφαιρα, βάζοντας τα πιτσιρίκια παντός ηλικίας στο χορό.

anthotelos12aΤαυτόχρονα στο χώρο του Άλσους και στο περίπτερο του Οράματος Ελπίδας, ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος συμμετείχε στο πρόγραμμα της δωρεάς μυελού των οστών, υπέγραψε αυτόγραφα και βοήθησε την εγγραφή εθελοντών.

anthotelos6aΤο Σάββατο 12 Μαΐου οι Apurimac ξεσήκωσαν τον κόσμο να χορέψει χορούς latin μαζί με το χορευτικό τμήμα του Δήμου Κηφισιάς.

anthotelos1aΗ Παρασκευή 11 Μαΐου είχε άλλη ατμόσφαιρα, πιο ονειρική, με μελωδίες από τους Δροσουλίτες και τις Ζωγραφηγήσεις της Λήδας Βαρβαρούση να κλέβουν την παράσταση.

anthotelos2aΌπως και να ‘χει, η Κλεοπάτρα Χατζοπούλου ανέβασε τον πήχη ως προς την ποιότητα και την ποσότητα των εκδηλώσεων στην Ανθοκομική και μας κάνει να περιμένουμε με ανυπομονησία την 65η Έκθεση.