Μελλούμενα των άστρων

astrologia1

Προβλέψεις περιόδου 17/5/2018  – 17/6/2018

Την Τρίτη 29/5/2018 η αντίθεση Ήλιου – Σελήνης θα φέρει κάποιο διαχωρισμό συναισθήματος και λογικής, με αποτέλεσμα να συμβούν γεγονότα παράλογα και εγκλήματα η εξεγέρσεις που θα περικλείουν το παράλογο. Μεγάλη κατανάλωση ηρεμιστικών εκείνη την ημέρα.  Οι Αιγόκεροι θα είναι καλά παρά τις δυσμενείς όψεις που θα υφίστανται. Έχουν μια υπομονή αυτοί οι άνθρωποι που καταφέρνουν να μετατρέπουν το δύσκολο σε εύκολο. Παρ’ όλο που η περίοδος θέλει πολλούς Καρκίνους να οδηγούνται σε γάμο, τελικά ο κυκλοθυμισμός του ζωδίου θα επιφέρει μάλλον χωρισμούς. Υπάρχουν και άλλα ζώδια  -που είναι και τα περισσότερα- που μάλλον θα κινδυνέψουν να χαλάσουν πολύχρονες σχέσεις. Καλά θα τα πάνε οι Παρθένοι που δεν έχουν ιδιαίτερα κακές γωνίες. Στις 20 και 21 Μάη, εξεγέρσεις και γενικά βίαιο κλίμα θα επικρατήσει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο διεθνή χώρο.

 

ΚΡΙΟΣ: Κουραστικά κτητικοί και καχύποπτοι καθώς θα είστε, θα δημιουργήσετε γύρω σας αρνητικές εντυπώσεις. Πάντως ο παρορμητικός και συνήθως αισιόδοξος χαρακτήρας σας θα σας επιτρέψει να διορθώσετε κάποιες επαγγελματικές σας επιλογές. Ευχάριστα νέα έρχονται για εργασία, κάποιες προτάσεις για επαγγελματικές συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Συναισθηματική τύχη και οικονομική εύνοια. Είστε από τους τυχερούς της περιόδου αυτής. Εργασιακά μπορείτε να κάνετε σχεδιασμούς και να ετοιμάζετε αναγκαίες ανακατατάξεις. Φαίνεται πως η φιλία σας προσεγγίζει και σας κάνει πιο ευαίσθητους, και λιγότερο σκεπτικιστές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο που για σας είναι ο χώρος των νομικών ξεκαθαρισμάτων, των νοσοκομείων, και του ύποπτου παρασκηνίου, θα σας κάνουν να  αντιμετωπιστείτε εχθρικά από το περιβάλλον σας. Γενικά το οικογενειακό περιβάλλον «πονάει» και μάλιστα δεν θέλετε να το παραδεχθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τίποτε δε θα πρέπει να αφήνετε στην τύχη του τώρα που ανακτώντας τις δυνάμεις σας μπορείτε να ανατρέψετε τα πάντα προς όφελός σας. Ξεπερνάτε αρκετές δυσκολίες και αναμορφώνεστε τόσο ψυχικά όσο και πνευματικά. Κοινωνικά προοδεύετε. Η συναναστροφή με πολύ κόσμο θα φέρει και κουτσομπολιά. Εννοώ ότι θα ανακατέψετε πολύ κόσμο αυτή την περίοδο. Λόγια πολλά και επιπόλαια δημιουργούν άσχημες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί μία αναθέρμανση σε μουσειακές σχέσεις είτε στο χώρο του γάμου είτε στο χώρο της εργασίας σας αυτήν την εποχή. Πολλοί από εσάς θα κινηθείτε μέσω συλλογικών προσπαθειών για να φτάσετε στον στόχο σας. Κάποιοι άλλοι θα στρέψετε την προσοχή σας σε δεσμούς και ό,τι αφορά συμβίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλές μετακινήσεις όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για διασκέδαση. Κάποιοι άλλοι θα μετακινείστε απλά για να μετακινείστε. Πολλές συζητήσεις περιλαμβάνει η περίοδος αυτή, και μια ανάγκη για ιατρικές εξετάσεις. Θα γίνετε τακτικοί θαμώνες ιατρείων χωρίς να υπάρχει λόγος. Έτσι κι αλλιώς εσείς οι Παρθένοι είστε προσεχτικοί με τα θέματα υγείας. Τώρα ίσως να το παρακάνετε. Μάλιστα θα συνηγορήσει σε αυτό και η Σελήνη στην Παρθένο στις 22, 23 και 24/5/2018.

ΖΥΓΟΣ: Τυχερή περίοδος για τα οικονομικά σας. Κινηθείτε έξυπνα και ευέλικτα σε όλη τη διάρκεια του μήνα, και θα αποκομίσετε αρκετά οφέλη. Ειδικά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο την 21/5/2018 και μέχρι τις 14/6/2018 θα μείνετε ευχαριστημένοι από την εύνοια που θα σας χαρίσουν τα αστέρια. Υποστήριξη θα βρείτε από κάποιο φίλο μεγάλης ηλικίας. Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με επιχειρήσεις εστίασης. Επίσης ενοικιάσεις καταλυμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περίοδος που αναγνωρίζονται οι ικανότητές σας. Πλησίασε η ώρα να αναλάβετε κάποια ανώτερη επαγγελματική θέση. Η ζωτικότητα σας υποστηρίζεται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα κι εσείς νιώθετε ικανοί να αντεπεξέλθετε σε κάθε σας υποχρέωση. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 20/5/18  απογειώνει και ευνοεί τις κρυφές σχέσεις. Οι παντρεμένοι να προσέξουν να μην αποκαλυφθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έλεγε κανείς πως ο Τοξότης με κυβερνήτη τον Δία, τον βασιλιά των Θεών, θα είχε το άγγιγμα του Μίδα. Και αυτό θα ήταν αλήθεια, αν εσείς οι Τοξότες δεν απεχθανόσασταν να ασχολείστε στο παραμικρό με τη συσσώρευση πλούτου… Η υπόσχεση όμως των άστρων υπάρχει. Αν αποφασίσετε να επιστρατεύσετε το εκπληκτικό μυαλό σας και τις μοναδικές εμπειρίες με στόχο το κέρδος, θα έχετε σίγουρη επιτυχία στις επενδύσεις και το χρηματιστήριο. Ειδικά από τον Οκτώβρη και μετά η τύχη θα τρέχει από πίσω σας.

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ: Η φυσική σας κατάσταση δεν θα είναι ιδιαίτερα καλή σε όλη τη διάρκεια Μαϊου Ιουνίου, και καλό θα είναι να αρχίσετε κάποια γυμναστική η να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας άθλημα. Βρίσκεστε σε μία περίοδο όπου έχετε ανάγκη να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Μη συμπιέζετε συναισθήματα. Αποκαλυφθείτε. Δείξτε στους άλλους ότι μπορείτε να αγαπήσετε. Δείξτε αυτό το υπέροχο χιούμορ που διαθέτετε και κάντε τους να γελάσουν. Μπορεί να σας αρέσει η μοναξιά αλλά δεν είναι και για χόρταση. Μια αλλαγή θα σας κάνει καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα εμφανιστείτε σοβαροί και υπεύθυνοι προς το σύντροφό σας. Κάποιες στιγμές θα είστε και ειρωνικοί. Ο γάμος έτσι δεν κρατάει αιώνια. Χρειάζεται πάθος και τρυφερότητα. Πάντως το τέλος Μάη και όλος ο Ιούνης,  θα φέρουν πολλές ευκαιρίες οικονομικές, και ευκαιρίες εργασιακές. Προσοχή σε κιρσούς, φλεβίτιδες, ειδικά όλο το καλοκαίρι. Να κρατάτε τα πόδια σας δροσερά και προστατευμένα από τον Ήλιο.

ΙΧΘΥΕΣ: Θέλετε πάση θυσία να κερδίσετε και μια από τις αγαπημένες σας ονειροπολήσεις είναι πως κερδίζετε στο λαχείο ή το τζακ ποτ στο Τζόκερ και το Λόττο. Και θεωρώ ότι μέχρι τέλος Οκτώβρη μια καλή τέτοιου είδους τύχη την έχετε. Ρισκάρετε να αγοράσετε λαχεία. Από τον σύζυγο η τέλος πάντων επίσημο αγαπημένο θα πάρετε ένα δώρο ανέλπιστα ακριβό. Θα σας προτείνει μάλιστα και κάπου να πάτε. Θα σας το θέσει… σαν έκπληξη.

 

ΡΕΝΑ ΣΙΛΕΛΗ
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Τηλέφωνο: 210 8070268
email: renasileli@yahoo.gr)