Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά – Καστρί

rtkk1a
Η τέως πρόεδρος του Ομίλου Δήμητρα Σουκαρά το σήμα στη νέα πρόεδρο Αγγελική Μεταξά

ΣΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 

 

 

 

Με πολλή συγκίνηση, χαρά και θετική ενέργεια πραγματοποιήθηκε η Aλλαγή Hγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά-Καστρί, στις 26 Ιουνίου, στον καλαίσθητο χώρο του εστιατορίου Νάρκισσος, στην Εκάλη.

Η Δήμητρα Σουκαρά, πρώτη πρόεδρος του Ομίλου, αφού αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο για την χρονιά 2019-2020 παρέδωσε την σκυτάλη στην εισερχόμενη Πρόεδρο Αγγελική Μεταξά, η οποία αναφέρθηκε στο πρόγραμμα για την χρονιά 2020-2021 και παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Διοικητής της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Θεόδωρος Πανάγος εγκωμίασε το έργο της απερχόμενης Προέδρου και την σημαντικότητα του και εξέφρασε την πεποίθηση του οτι ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά – Καστρί θα συνεχίσει το δυναμικό έργο του με την νέα Πρόεδρο για την νέα Ροταριανή χρονιά.

rtkk4b

 

Η θητεία του προέδρου διαρκεί κατά κανόνα ένα έτος. Στο Ρόταρυ όλα τα μέλη ενός Ομίλου, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να εκτελέσουν χρέη προέδρου για ένα έτος μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

rtkk3a

 

Είναι ενδιαφέρουσα η τελετουργία της αλλαγής ηγεσίας στο Ρόταρυ: Η απερχόμενη πρόεδρος έχει στα δεξιά της τον Διοικητή Περιφέρειας όσο διαρκεί η ομιλία της για τα πεπραγμένα της χρονιάς 2019-2020. Στην συνέχεια, η απερχόμενη Πρόεδρος παραδίδει το σήμα του Προέδρου στην νέα Πρόεδρο για την χρονιά 2020-2021, καθώς και την σφύρα ενώ η νέα Πρόεδρος δίνει στην απερχόμενη Πρόεδρο το σήμα του τέως Προέδρου. Μετά από αυτό, η απερχόμενη Πρόεδρος δίνει την θέση της στην νέα Πρόεδρο η οποία έχει πλέον στα δεξιά της τον Διοικητή Περιφέρειας.

rtkk2a

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής 2019-2020 της 2470 Περιφέρειας ρ. Θεόδωρος Πανάγος, ο προΔιοικητής και υπεύθυνος ανάπτυξης μελών 2470 Περιφέρειας ρ. Γιάννης Βλασιάδης, ο Δήμαρχος ενιαίου Δήμου Κηφισιάς κ. Γεώργιος Θωμάκος με την σύζυγό του κ. Γεωργία Παπαευθυμίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ. Γιάννης Κεχρής, η β Διοικητής 2019-2020 Άγλα Δεμοίρου – Κίτσου, η ρ. Ντέπη Καμίνη Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Ροταράκτ 2470 Περιφέρειας, ο ρτ. Αριστοτέλης Βλασιάδης Εψηφισμένος εκπρόσωπος Ροταράκτ 2020-2021 της 2470 Περιφέρειας, η κα Μαριάνθη Καφετζή οικονομολόγος.

rtkk5aΗ εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω της σελίδας του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά-Καστρί στο facebook.https://www.facebook.com/RotaryClubKifissiaKastri/?ref=bookmarks