Αιματηρός καβγάς μεταξύ υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στη Ν. Ερυθραία

kavgas1

Γράφει… πίσω από το τιμόνι
ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΑΤΖΗΝΟΥΣΙΟΣ

 

Καθημερινά όλοι μας ως οδηγοί αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις. Ιδιαίτερα ως οδηγοί ταξί πολλές φορές υπάρχει ένταση ταυτόχρονα με τους πελάτες και με τους γύρω οδηγούς. Οι περισσότεροι ως επαγγελματίες κρατάμε αμυντική στάση, ώστε να μην οξύνουμε την ατμόσφαιρα. Έτσι επιβάλλει και το «παιχνίδι» άλλα και ο κανονισμός. Πολλές φορές όμως και αυτή δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει μια θύελλα που μπορεί να  προέρχεται από μια ασήμαντη αφορμή, όπως ένα κορνάρισμα, κοιτάμε όμως το μεροκάματο αποφεύγοντας τα χειρότερα!

Τη Δεύτερα 21 Ιανουαρίου, όμως, πλησίον της Λαϊκής της Νέας Ερυθραίας, αφορμή στάθηκε ένα κορνάρισμα ώστε πρώην νομικός σύμβουλος του Βασίλη Βάρσου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του συναδέλφου του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Παπαδόπουλου, να εμπλακεί σε διαπληκτισμό με άλλον υποψήφιο σύμβουλο άλλης παράταξης, αυτής του σημερινού Δημάρχου, αλλά και πρώην αντιδημάρχου του περασμένου Δημάρχου της Κηφισιάς. Ο επιχειρηματίας και τ. Αντιδήμαρχος, τη συμμετοχή του οποίου στο ψηφοδέλτιο έχει ανακοινώσει ο κ. Θωμάκος, φέρεται να πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο ή όπλο κρότου λάμψης το δικηγόρο, σχίζοντας το πρόσωπό του με κατσαβίδι δίπλα στο μάτι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μηνύσεις μεταξύ τους και ο δεύτερος να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha. Το δελτίο ειδήσεων κάνει λόγο μόνο για «οδηγούς», αλλά το γεγονός πήρε διαστάσεις σε τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αποκαλύφθηκε από τους σχολιασμούς και η ιδιότητα των οδηγών στα κοινά του Δήμου χωρίς να αναφερθούν τα ονόματα τους.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου, πάλι στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, αυτόπτης μάρτυς αναφέρει κατά λέξη: «Το πιστόλι που είχε ο Γιώργος δεν ήταν αληθινό», ενώ η αστυνομία δεν είχε βρει όπλο. Ο δικηγόρος, ο οποίος νοσηλεύεται, δήλωσε ότι αφορμή για το επεισόδιο στάθηκε το πέρασμα κάποιων ηλικιωμένων που ήθελαν να κατευθυνθούν προς τη Λαϊκή της Νέας Ερυθραίας και τα έντονα κορναρίσματα από τον πίσω οδηγό.

Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες, ωστόσο οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι από το γραφείο του Δημάρχου δηλώνουν άγνοια, αλλά σε περίπτωση που το γεγονός αληθεύει, θα υπάρξει διαγραφή του εμπλεκόμενου από το συνδυασμό.

Πάντως, χωρίς να παίρνω το μέρος κάποιου, είναι λυπηρό στις μέρες μας να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο άνθρωποι που υπηρετούν τις δομές τις κοινωνίας μας.

ΥΓ: Από τη πλευρά του Βασίλη Βάρσου διαψεύστηκε ότι το θύμα ήταν νομικός σύμβουλός του. Επίσης είναι πολύ περίεργο να υπάρχει τραυματισμός και εμπλοκή της αστυνομίας και να μην υπάρχουν συλλήψεις.