Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών 1994

votebox1

Καθαρά κομματικούς υποψήφιους επέλεξαν οι ψηφοφόροι στην Κηφισιά κατά τις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβρη του 1994, με χαρακτηριστικό τη μεγάλη αποχή στο δεύτερο γύρο της Κυριακής 23 Οκτωβρίου.

aftodioikitikes results 94aΔήμαρχος εξελέγη με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος κατήγαγε συντριπτική νίκη έναντι του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ, Μανώλη Κουρμαδιά και στις 4 ενορίες του Δήμου.

Από το συνδυασμό του Κώστα Τασούλα εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι οι: Βάρσος Βασίλης, Κοσμά – Μανταφούνη Χριστίνα, Πάσσου Φανή, Αναγνωστάτος Νίκος, Ασημακόπουλος Γιώργος, Παπαδόπουλος Γιώργος, Καρράς Κωνσταντίνος, Θωμάκος Γιώργος, Κερασιώτη Μαίρη, Γόντικας Νίκος, Κορογιαννάκη Άννα, Μελάς Γιάννης, Χιωτάκης Γιώργος, Παπαδάκης Σταύρος, Μαυρομάτης Γρηγόρης.

Από το Συνδυασμό του Μανώλη Κουρμαδιά εκλέχτηκαν: Σιδέρης Βαγγέλης, Νηστικάκης Φραγκίσκος, Αυγουστάτου Βασιλική, Λαχανάς Γιάννης, Μπόζος Παναγιώτης, Γεωργούλα Πουλχερία.

Από το Συνδυασμό του Αντώνη Διαμαντόπουλου εκλέχτηκαν ο ίδιος ως επικεφαλής και ο Ωρίων Αρκομάνης και από το συνδυασμό του Μιχάλη Κανακάκη ο ίδιος ως επικεφαλής.