Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

geminia

Της ΡΕΝΑΣ ΣΙΛΕΛΗ, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, Τηλέφωνο: 210 8070268, email: renasileli@yahoo.gr

Κριός: Σκεφτείτε ιδέες για να αναθερμάνετε τη σχέση ή το γάμο σας. Ο μήνας αυτός σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα ανάμεσα στους πραγματικούς σας φίλους και σε εκείνους που λίγο ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία για μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σας. Επίσης σιγουρευτείτε πως έχετε βρει τον τρόπο να διαφυλάξετε τα κεκτημένα των προηγούμενων μηνών. Εγκαταλείψτε την τάση που έχετε να επιλύετε προβλήματα άλλων.

Ταύρος: Τώρα πια με τον Άρη απέναντί σας θα πρέπει να έχετε συνειδητοποιήσει πως τα μεγάλα λόγια δεν είναι αρκετά για να δημιουργήσουν εξίσου μεγάλα έργα. Για να πετύχετε όσα επιθυμείτε, θα πρέπει να φροντίσετε και για τις κατάλληλες γνωριμίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες στο εγχείρημά σας. Διευρύνετε λοιπόν τον κύκλο των γνωριμιών σας, αλλά με διάκριση γιατί ο Άρης απέναντι κάπως θολώνει αυτή την αρετή. Περιβάλλεστε πιθανά από άτομα που μάλλον θέλουν να πάρουν από εσάς.

Δίδυμοι: Στην προσωπική σας ζωή είστε ιδιαίτερα δοτικοί και αυτό δεν εκτιμάται πάντα. Ίσως για αλλαγή να ζητούσατε εσείς λίγη υποστήριξη από τους άλλους αυτό το διάστημα. Στον έρωτα θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, ώστε να φουντώσει και πάλι το πάθος. Μη επιστρέψετε να εκμεταλλεύονται την καλή σας καρδιά. Η προθυμία που δείχνετε συνήθως να φορτώνεστε δουλειά που δεν είναι στην αρμοδιότητά σας, μάλλον κάνει τους άλλους να σας θεωρούν δεδομένο.

Καρκίνος: Η διάθεσή σας είναι ρομαντική και αποζητάτε να βρεθείτε με το ταίρι σας σε τρυφερές στιγμές. Αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια σε κάποια άλλα μέλη της οικογένειας. Εννοώ γονείς, αδέλφια. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα γιατί θα υπάρξουν στο κοντινό μέλλον παρεξηγήσεις. Γενικά είστε γενναιόδωροι άνθρωποι αλλά σας λείπει η συγκρότηση. Το όλα προς πάσα κατεύθυνση δεν είναι καλό.

Λέων: Αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις κυρίως στα οικονομικά. Οι ιδέες με τις οποίες κατακλύζεται το μυαλό σας σίγουρα είναι πολλές, αλλά θα πρέπει να μην ενθουσιάζεστε και να εξετάζετε ποιες από αυτές είναι υλοποιήσιμες. Επίσης καλό θα ήταν αυτή την περίοδο να μη δανείσετε χρήματα, που είναι βέβαιο ότι θα σας ζητηθούν.
Παρθένος: Αφήστε το άγχος στο σπίτι όταν πηγαίνετε στη δουλειά σας. Το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος. Πάρτε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά, χωρίς όμως να παραμελείτε τα καθήκοντά σας. Αντί να αγχώνεστε ίσως να είναι καλύτερα να φροντίσετε για τη σταθεροποίηση όλων εκείνων που έχετε ήδη κατακτήσει τελευταία και που σίγουρα είναι πολλά.

Ζυγός: Θα έχετε την ευκαιρία για μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σας. Σε περίπτωση λοιπόν, που μελετάτε από καιρό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Γενικά ο Ιούνιος θα είναι για εσάς ένας μοιραίος μήνας που θα βγάλει στην επιφάνεια βαθιά ριζωμένα και απωθημένα συναισθήματα ενοχής. Οι γυναίκες θα είναι πιο ευαίσθητες στον τομέα αυτό.

Σκορπιός: Μήνας που στρέφεται στα εργασιακά σας συμφέροντα, είτε είστε μισθωτοί ή ελεύθεροι επαγγελματίες. Και στις δύο περιπτώσεις θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες αύξησης των εισοδημάτων σας από την εργασία σας. Παράλληλα θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες για άτομα νεαρά που μπαίνουν για πρώτη φορά στην αγορά εργασίας. Προσοχή στις διατροφικές σας συνήθειες, γενικά αποφύγετε υπερβολές.

Τοξότης: Μήνας μεγάλης δραστηριότητα που, εν όψει του καλοκαιριού, θα σας σπρώξει σε υπερβολές, καταχρήσεις και έξοδα. Πρέπει λοιπόν να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και να μη σας συμπαρασύρει το ρεύμα του μήνα. Παράλληλα θα υπάρξουν τριβές ανάμεσα σε ελεύθερα, κυρίως, ζευγάρια, που για ασήμαντες αφορμές, θα φτάσουν στα άκρα, διαλύοντας μακροχρόνιες σχέσεις. Πετυχημένα επαγγελματικά ταξίδια. Ιδανικός μήνας για έμπειρους επενδυτές.

Αιγόκερως: Μήνας με νεύρο και κινητικότητα και σε καθημερινό επίπεδο και σε ανώτερο, με μεγάλη επιτυχία στις δημόσιες σχέσεις. Γενικά ο μήνας αυτός είναι ιδιαίτερα παραγωγικός με αύξηση των εισοδημάτων σας και επαγγελματική εξέλιξη. Επικερδείς συνεργασίες με το εξωτερικό ή με αλλοδαπούς. Θα έχετε ευχάριστα νέα και από συγγενείς στο εξωτερικό. Ίσως μια πρόταση για εργασία εκεί στα ξένα.

Υδροχόος: Μήνας οικογενειακής γαλήνης και οικονομικής σταθερότητας. Παράλληλα μεγάλες ευκαιρίες θα εμφανιστούν απροσδόκητα στη ζωή σας, με τη μορφή μιας δεύτερης απασχόλησης, κέρδη από κληρονομιά ή τυχερά παιχνίδια. Σκέψεις για αλλαγή κατοικίας, ακόμα και τόπου, ίσως και εγκατάστασης στο εξωτερικό. Γενικά και το παρελθόν θα παίξει ρόλο σε αυτό. Αφορά οικογενειακές ανασυγκροτήσεις.

Ιχθύες: Φροντίστε με κάθε τρόπο να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες προς αυτή την κατεύθυνση και καλό θα είναι να τις εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Κάντε επίσης τώρα τα σχέδιά σας για τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους. Ο μήνας αυτός δεν αποκλείει θετικές εκπλήξεις στα οικονομικά σας. Είναι ο μήνας της τύχης για τα οικονομικά σας. Θα σας έρχονται από το πουθενά και θα σας ξαφνιάζουν ευχάριστα.