Επανεκκίνηση με πλήθος κόσμου

papadopoulos1

Όποιος αμφέβαλλε για την αποδοχή και τη δύναμη του Γιώργου Παπαδόπουλου στην κάθοδό του στις εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα» και βρέθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου στο Politia Tennis Club, κατάλαβε ότι έχει τη δυναμική και την αποδοχή του κόσμου για να βρεθεί ανάμεσα στους πρώτους.

Γεμάτη η κύρια αίθουσα αλλά και ο χώρος της πισίνας από όρθιους συμπολίτες μας, καθώς και στο φουαγιέ όπου υπήρχε γιγαντοοθόνη για όσους δεν θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν από κοντά και έκαναν τον υποψήφιο δήμαρχο να νιώθει νικητής πριν ακόμη δώσει τη μάχη. Ανάμεσα στον κόσμο η πρώην υπουργός Φάνη Πετραλιά, πολλοί υποψήφιου βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και από τον χώρο της Ελληνικής Λύσης, καθώς και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον Γιώργο Πατούλη.

Παπ 4

Την πρόθεσή του να είναι πλέον αυτός που θα καθοδηγεί και όχι που θα ακολουθεί πήρε ο Γιώργος Παπαδόπουλος ύστερα από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας σε θέσεις διοίκησης του Δήμου είτε ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, είτε αντιδήμαρχος,  είτε πρόεδρος ΝΠΔΔ αλλά και από τη θέση αντιπολίτευση.

Παπ 5

Όπως είπε μάλιστα αυτή η τελευταία πενταετία τον έκανε να δει από μακριά τα λάθη της Διοίκησης αλλά και τα προβλήματα της πόλης και να θέλει να δώσει λύσεις.

Παπ 6

Ανέλυσε εν συντομία το πρόγραμμά του, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην ανάδειξη και χρήση των ήδη υπαρχόντων αλλά και νέων χώρων πολιτισμού και αθλητισμού, όπως το κτίριο του Ερυθρού Σταυρού στο Κεφαλάρι.  Ανέφερε ότι στοχεύει το πρόγραμμα του συνδυασμού να κοινοποιηθεί πόρτα πόρτα σε όλο τον κόσμο, μέσω των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίασε πολλούς από τους δημοτικούς συμβούλους που θα πλαισιώσουν τον αγώνα του συνδυασμού για τη διεκδίκηση του Δήμου.

Παπ 2

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Νομικός ενώ το παρόν στις πρώτες θέσεις ήταν η πρώην υπουργός Φάνη Πετραλιά, πολλοί υποψήφιου βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και από τον χώρο της Ελληνικής Λύσης, καθώς και υποψήφιος Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον Γιώργο Πατούλη.