ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ

paidia tis gis

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Παιδιά της Γης» και η Ομάδα Αλληλεγγύης, σας εύχονται Καλό Πάσχα.
Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη προσφορά σας και σας ευγνωμονούμε γιατί χωρίς τη δική σας βοήθεια, δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει.
Ευχόμαστε σε όλα τα Σωματεία της πόλης μας και στους συμπολίτες μας να είστε παραγωγικοί, να έχετε την υγειά σας και να είστε πάντα ευλογημένοι από τον Θεό.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ του Δήμου Κηφισιάς, η οποία διοργανώνει για δεύτερη φορά Bazaar στις 16 και 17 Απριλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κηφισιάς «ΓΕΩΡΓΟΥ ΔΡΟΣΙΝΗ», τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του Σωματείου μας.
Δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε ένα ιδιαίτερο μεγάλο ευχαριστώ στην Επιχείρηση Στέργιου για τις μεγάλες ποσότητες ψωμιού και άλλων ειδών διατροφής, καθώς και τη βοήθεια που μας παρέχει εδώ και τέσσερα χρόνια, για την προμήθεια πρωινών στα παιδιά των σχολείων.
Την κ. Χρύσα Δασύρα και τα εστιατόρια – κυλικεία «ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ», ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την προσφορά κάθε βδομάδα, από 75 μερίδες φαγητό.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε επίσης, την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ», που κάθε βδομάδα μας προμηθεύει με τρόφιμα, τα οποία μοιράζουμε στα σχολεία της Κηφισιάς και στις οικογένειες της Κηφισιάς και όλης της Αττικής.
Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Σωτήρη Κώτση και το Εστιατόριο ΒLUE PINE, που μας μαγειρεύουν ειδικό φαγητό για τα παιδιά.
Την Ταβέρνα ΘΕΣΣΑΛΙΑ του κ.Θωμά Νταλώση, που όλον το χρόνο μας δίνουν μαγειρευμένο φαγητό και καλύπτουν τις ανάγκες των συσσιτίων των οικογενειών που στηρίζουμε.
Ευχαριστούμε την οικογένεια του κ. Γιώργου και Ολυμπίας Καλού και την οικογένεια της κ. Μαρίας Μενδονίδου για την προσφορά τους σε τρόφιμα, λάδι και γάλα για τα παιδιά των σχολείων.
Επίσης ευχαριστούμε την κ. Μαίρη Κονταράτου για την προσφορά της σε είδη υπόδησης για τις οικογένειες που στηρίζουμε.
Ευχαριστούμε και την κ. Ιουλία Μαλαμίτση για την προσφορά της σε τρόφιμα και σε οικονομική ενίσχυση.
Τον κ. Θοδωρή Μπατή και την εταιρεία Sefco Zeelandia παραγωγής και εμπορίας πρώτων υλών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής για την μεγάλη προσφορά του σε είδη διατροφής.
Επίσης ιδιαίτερα ευχαριστούμε την εφημερίδα «ΚΗΦΙΣΙΑ», τον κ. Γιάννη Γρηγοράκο και την κ. ΄Ερικα Αθανασίου καθώς και το προσωπικό της εφημερίδας, για τη συνεχή βοήθειά τους και τις αναρτήσεις των δραστηριοτήτων μας στην εφημερίδα.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους σας για την απλόχερη προσφορά σας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Τζίνα Σιδηροπούλου
Η Γενική Γραμματέας
Αθηνά Σώκου