Η επόμενη μέρα των εκλογών

ekloges1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Ευχαριστίες προς τους ψηφοφόρους τους αλλά και υποσχέσεις ότι θα τηρήσουν τις θέσεις που ανέπτυξαν προεκλογικά οι επικεφαλής αλλά και πολλοί υποψήφιοι σύμβουλοι, είτε εκλέχτηκαν είτε όχι. Αλλά και εμείς ως εφημερίδα ευχαριστούμε όσους συνδυασμούς μας εμπιστεύθηκαν την προεκλογική τους καμπάνια, δημοσιεύουμε τις δημόσιες αναρτήσεις προς τους ψηφοφόρους τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια προκειμένου να αναδειχτεί νικήτρια από την αναμέτρηση η πόλη.

Βάρσος1Φίλες και φίλοι της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας, της Εκάλης, μέσα από την ΚΑΡΔΙΑ μου, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Είμαι πολύ συγκινημένος από την ΑΓΑΠΗ σας και σας υπόσχομαι θα συνεχίσω να είμαι ΔΙΠΛΑ σας. Ευχαριστώ πολύ όλους τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ μου για την εμπιστοσύνη τους.
Ανθρωπιά εμπιστοσύνη
Βασίλης Βάρσος

 

papadopoulos1aΌλα καλώς καμωμένα…
Αυτό αποφάσισαν οι Δημότες του Δήμου Κηφισιάς. Όσο και αν η πραγματικότητα της καθημερινότητας δεν μας πείθει, το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ασφαλώς σεβαστό.
Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ για το Δήμο Κηφισιάς θα συνεχίσει να δίνει ένα δυναμικό παρόν και να βρίσκεται απέναντι σε οποιαδήποτε παρωχημένη λογική και πρακτική. Θα παραμείνει συνεπής στο όραμά της για μια πόλη με λειτουργική καθημερινότητα, σύγχρονο σχεδιασμό και στόχευση στο μέλλον.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους συνδημότες μας για τη συμμετοχή και την επιλογή τους για μια νέα ομάδα που δημιουργήθηκε με ήθος και ποιότητα. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι η φωνή της ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΡΑ θα είναι μια ηχηρή φωνή συνέπειας, χρησιμότητας και εποικοδομητικής κριτικής προς τη σύγκλιση του στόχου μας για την ανάκτηση της χαμένης αίγλης του Δήμου μας.
«Εππανεκκίνηση τώρα»
Γιώργος Παπαδόπουλος

 

makris1Ως «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» θέλουμε να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ τους δημότες της Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Δεσμευόμαστε και υποσχόμαστε πως θα τιμήσουμε στο ακέραιο την εμπιστοσύνη τους και από όποια θέση μπορούμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, με τις δύο έδρες που κατέχουμε, θα συμβάλουμε στην όσο το δυνατό καλύτερη διοίκηση της πόλης μας με γνώμονα πάντα το συμφέρον του δημότη.
«ΝΕΑ ΑΡΧΗ»
Αλέξιος Μακρής

 

patrinou1Για όλους εμάς στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, το εκλογικό αποτέλεσμα δεν έχει χαμένους και κερδισμένους, διότι το ζητούμενο στη δημοκρατία είναι η εκπροσώπηση όλων των πολιτών. Ολοκληρώσαμε έναν προεκλογικό αγώνα με θάρρος, εντιμότητα και την ειλικρινή βούληση να προσφέρουμε στην πόλη μας. Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και τους διαβεβαιώνουμε ότι η παράταξή μας ήρθε για να μείνει. Ήρθε να υπηρετήσει αδιακρίτως τους πολίτες και να εργαστεί για το καλό της πόλης με συνέπεια προς τις αρχές τις οποίες πρεσβεύει.
Όσο για τους υποψηφίους της παράταξής μας, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα όσα μοιραστήκαμε αυτούς τους μήνες, για το χρόνο, την εργατικότητα και το αστείρευτο κέφι σας. Είμαστε η ομάδα που κερδίζει, διότι είμαστε η ομάδα που έγινε οικογένεια!
Κυριακή – Σάντυ Πατρινού Ντελ Τόρο
«Ενωτική Πρωτοβουλία Πολιτών»

 

skordilis1Η δημοτική παράταξη «αλλάΖΩ την πόλη μου» ολοκλήρωσε την Κυριακή 26 Μαΐου μία πορεία ειλικρινούς και γόνιμου διαλόγου με τους πολίτες που διήρκησε πάνω από 5 μήνες. Καταθέσαμε πλήρεις και ρεαλιστικές προγραμματικές θέσεις και απόψεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν στα προβλήματα του Δήμου μας!
Η προσπάθειά μας είχε από πίσω της ανθρώπους με διάθεση για προσφορά, ανθρώπους που αναγνώριζαν τα κακώς κείμενα του Δήμου… και ήθελαν να τα αλλάξουν με την ενεργό συμμετοχή τους και τις γνώσεις τους.
Η προσπάθειά μας κατάφερε να έχει έκφραση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά δεν κατάφερε αυτή η έκφραση να είναι τόσο ηχηρή όσο θα περίμενε κανείς να έχει το ΝΕΟ, το ΑΦΘΑΡΤΟ, το ΣΥΝΕΠΕΣ, το ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ. Το νέο δεν κατάφερε να φέρει την αλλαγή, να πείσει όλους όσοι δείλιασαν να το εμπιστευθούν.
Ωστόσο, χρόνος Αόριστος δεν αρμόζει στην προσπάθεια, τη θέληση και την ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων του «αλλάΖΩ την πόλη μου». Εδώ αρμόζει χρόνος Ενεστώτας, Ενεργητικός! Συνεχίζουμε να διεκδικούμε το αυτονόητο. Εκείνο που θα παρέχεται από τις Υπηρεσίες του Δήμου και δε θα γίνεται αντικείμενο συναλλαγής και σχέσης οικονομικών συμφερόντων!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από τα βάθη της καρδιάς μας, εγώ προσωπικά και όλοι οι συνεργάτες του «αλλάΖΩ την πόλη μου» τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν! Και τους δηλώνουμε ότι δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κάνουμε πράξη τις προσδοκίες τους και να είμαστε όλοι τμήμα μιας πραγματικότητας για την οποία θα είμαστε περήφανοι.
«ΑλλάΖΩτην πόλη μου»
Γιώργος Σκορδίλης

 

kourmadias1Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών δεν ήταν το αναμενόμενο για μένα, όμως ευχαριστώ όλους τους καλούς μου φίλους, που με στήριξαν και με βοήθησαν με την καρδιά τους, σε αυτήν την όμορφη διαδρομή. Θα προσπαθήσω για το όνειρό μου από την θέση του δημοτικού συμβούλου!
«Η πόλη μου»
Μανώλης Κουρμαδιάς

 

petra1Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους όσους με τίμησαν και με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και τους διαβεβαιώνω ότι θα παραμείνω σταθερά προσηλωμένη στον αγώνα για το καλό της πόλης μας.
Ελένη Πετρά – Βασιλείου

 

kalos1Θέλω από καρδιάς και από μυαλού και κυρίως εκ μέρους όλων των υποψηφίων του συνδυασμού μας «Δημιουργία για την Κηφισιά», να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας στην Εκάλη, την Νέα Ερυθραία και την Κηφισιά που μας πίστεψαν, μας εμπιστεύτηκαν και μας ψήφισαν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που συμμετείχατε σε αυτήν την ωραία διαδικασία βοηθώντας μας, κατά την βραδιά τις εκλογής, παραμένοντας μέχρι αρκετά αργά μέσα στα τμήματα για την καταμέτρηση.
Ο συνδυασμός μας πλησίασε πολύ κοντά στο εφικτό και σε αυτό που είχαμε προϋπολογίσει, πράγμα που με κάνει προσωπικά περήφανο για όλους τους συνυποψήφιούς μου.
Μπορεί το γενικό αποτέλεσμα να μην ήταν το επιθυμητό και απελπιστικά αποκαρδιωτικό γι’ αυτά που πρεσβεύουμε. Όμως είναι η επιθυμία των συνδημοτών μας και πρέπει να γίνει σεβαστή.
Άλλωστε ο σκοπός μας είναι να δουλέψουμε για την πόλη μας από οποιαδήποτε θέση και για αυτό δεσμευτήκαμε προεκλογικά και θα τηρήσουμε μετεκλογικά.
Θέλω να ευχαριστήσω τέλος αυτήν την καταπληκτική ομάδα που δημιουργήσαμε και συνεργαστήκαμε κάνοντας μια αρχή που θα έχει συνέχεια και θα διεκδικήσει συμμετοχή.
Σας ευχαριστώ
Χρήστος Καλός 
Δημιουργία για την Κηφισιά