Η ευλογία της Βασιλόπιτας της Μητρόπολης

Κύριλλος

Η Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς Αμαρουσίου και Ωρωπού έκοψε την πίτα της το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου, στην έδρα της στον Προφήτη Ηλία.

Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης της περιοχής μας κ.Κύριλλος  ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε να υπάρχει αγάπη και ειρήνη στην πατρίδα μας και στον κόσμο όλο. Ανέφερε ότι η Πολιτεία και η Εκκλησία πορεύονται μαζί και συνεργάζονται αλλά καλό είναι να μην μπλέκει η μια Αρχή στις αρμοδιότητες της άλλης. Μέχρι σήμερα αυτό το μοντέλο έχει λειτουργήσει άψογα. Στην κοπή της πίτας προσήλθαν οι αρχές του τόπου, όπως ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Γιώργος Θωμάκος  ο οικοδεσπότης Δήμος αλλά και του Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Καραμέρος οι επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας της περιοχής κα.

Εκτός από τους εκλεγμένους δημάρχους υπήρχαν και αρκετοί υποψήφιοι δήμαρχοι και σύμβουλοι από τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου, όπως ο Νίκος Χιωτάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Αλέξης Μακρής, Μανώλης Κουρμαδιάς, Δημήτρης Λιανός, Γιώργος Σκορδίλης κα.

Όπως πάντα η φιλοξενία του Δεσπότη της πόλης μας ήταν άψογη και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι από την ημέρα.