Ο Δήμος Κηφισιάς κάνει ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ!

papadopoulos 1

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ;

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Γιώργος Παπαδόπουλος φαίνεται να είναι ο κερδισμένος της προεκλογικής περιόδου για το Δήμο Κηφισιάς.

Παρά την πληθώρα των υποψηφιοτήτων, η υποψηφιότητα Παπαδόπουλου κατάφερε να ξεχωρίσει. Και αυτό έγινε για δύο κυρίως λόγους:

Πρώτον, γιατί ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο συνδυασμός του «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ» ήταν ο πρώτος ο οποίος τύπωσε και έθεσε υπόψη των δημοτών το πρόγραμμα του Συνδυασμού του. Και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα με μετρημένες και στοχευμένες δράσεις σε όλο το εύρος του Δήμου μας, φαίνεται να πείθει τους Δημότες. Και δικαίως, καθώς πέρα από το τεχνικό του κομμάτι, πρόκειται για ένα παράθυρο αισιοδοξίας για την ολομέτωπη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και την αποκατάσταση του κύρους και της θολωμένη αίγλης της πόλης μας.

Ο δεύτερος λόγος είναι οι άνθρωποι που επέλεξε ο Γιώργος Παπαδόπουλος να εκπροσωπήσουν τον Συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ».

papadopoulos1Είναι αλήθεια ότι μέσα σ ένα τοπίο εξαιρετικά δαιδαλώδες, λόγω των πολλών υποψηφιοτήτων, o Γιώργος Παπαδόπουλος κατάφερε να φέρει κοντά του μια ομάδα υποψηφίων που εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει δημιουργικά όλες τις ηλικιακές, επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες και γεωγραφικές περιοχές του Δήμου μας. Μια ομάδα ανθρώπων, που πέρα από τα επαγγελματικά του διαπιστευτήρια έδωσαν έναν εξαιρετικό προεκλογικό αγώνα με ήθος και αγάπη για την πόλη τους.

papadopoulos1aΣίγουρα όμως, το βασικό μερίδιο της επιτυχίας του Συνδυασμού την οφείλεται στον επικεφαλής του. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι στα δρώμενα της Κηφισιάς. Επί 25 συναπτά χρόνια υπηρετεί και έχει εργαστεί για το Δήμο του. Εκλέγεται αδιαλείπτως από το 1995 σε υψηλές θέσεις εκλογής. Έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης, έχει διαχειριστεί με επιτυχία πολλαπλές αποστολές και έχει αφήσει σημαντικό έργο πίσω του.
Με τέτοια διαπιστευτήρια δικαίως αισθάνεται ότι τώρα είναι η ώρα για ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ. Και όπως φάνηκε και σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τόσο οι άνθρωποί του, όσο και το πρόγραμμά του έχουν κερδίσει την καρδιά και το μυαλό των συνδημοτών του σε βαθμό που μάλλον θα τον δούμε και την επόμενη Κυριακή καθώς φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη θέση που θα τον φέρει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΑΤΖΗΝΟΥΣΙΟΣ