Παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ από Κηφισιώτη Αθλητή

karalis

Με το παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων στο επί κοντώ κατέκτησε την κορυφή ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς, Μανώλης Καραλής. Ο 19χρονος αθλητής αγωνίστηκε στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ, όπου τη δεύτερη μέρα κατάφερε να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ και να ανεβεί στο βάθρο των παγκόσμιων πρωταθλητών, μέσα από μια χρυσή διαδρομή, που έχει στρωθεί με διακρίσεις εδώ και χρόνια. Ο Μανώλης Καραλής με επίδοση 5,78 έσπασε το ρεκόρ που είχε κατακτήσει πριν λίγες μέρες  ο Σουηδός Αρμάντ Ντουπλάντις με 5.75μ.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς, ένας σύλλογος με πολλές αθλητικές επιτυχίες, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα λόγω έλλειψης προπονητικών χώρων, έχει στους κόλπους του πολλούς χρυσούς αθλητές αλλά σίγουρα πρώτη φορά παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ένα μεγάλο μπράβο στον πρωταθλητή, στον σύλλογο αλλά και στον προπονητή του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου έστειλε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, για τη σκληρή δουλειά και τις σημαντικές διακρίσεις που επιτυγχάνουν και τους ευχαριστεί από καρδιάς για την προσφορά τους στο Άθλημα και το Δήμο.

Οι επιτυχίες Ελλήνων αθλητών ίσως κάποια στιγμή συγκινήσουν Πολιτεία και υπεύθυνους να τους παρέχουν τουλάχιστον επαρκείς χώρους άθλησης.