«Παρ’ όλα αυτά»

parola ayta1

Τα καλύτερα σενάρια για τον κινηματογράφο και το θέατρο τα γράφει η ίδια η ζωή και πάνω σ’ αυτό βασίζεται η θεατρική παράσταση «Παρ’ όλα αυτά» που παρουσιάζεται στο αθηναϊκό κοινό στις 23 Φεβρουαρίου.

Εννιά γυναίκες που επιβίωσαν από τον καρκίνο, ανεβαίνουν στη σκηνή για να μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους αλλά και τη διαδρομή της ζωής τους όπως αυτή μεταλλάχτηκε μέσα από την περιπέτεια της υγείας τους.

Με την σκηνοθετική υπογραφή της Γεωργίας Μαυραγάνη, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Ε.Α.Ε.) προσκαλεί όλους την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 17.30 στο Από Μηχανής θέατρο, Ακαδήμου 13, Αθήνα. Συμμετέχουν οι: Καλλιόπη Γανιάρη,  Ελένη Γιαννακούρου, Θάλεια Νταλούκα, Γιώτα Παπαδάκη,  Μάρα Παυλοπούλου, Μαίρη Τσουκαλά, Στέλλα Χατζημιχαήλ, Φωτεινή Χάψα, Τζένη Δούπη.

Βοηθοί σκηνοθέτη: Ναζίκ Αϊδινιάν, Δανάη Σπηλιώτη

Σκηνογραφική επιμέλεια: Άρτεμις Φλέσσα, Φωτισμοί: Τάσος Παλαιορούτας, Φωτογραφίες – Βίντεο: Χριστίνα Ζαχοπούλου, Χάρης Ακριβιάδης.

Η είσοδος  είναι ελεύθερη, με την προϋπόθεση της κράτησης θέσεων,  στο τηλ: 210 – 3826600 (καθημερινά 9.00 π.μ. – 5.00 μ.μ.).