Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Κηφισιάς

topsimvkif1

 

Θέματα ρουτίνας έχει το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, το οποίο θα συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα στις 29 Αυγούστου και ώρα 6.30 μ.μ.(αίθουσα «Σ. Βόλκος» Δήμου Κηφισιάς).

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη την οποία έστειλε η πρόεδρος του Συμβουλίου Ρένα Πολίτη τα θέματα έχουν ως εξής:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (κρεοπωλείο – παντοπωλείο), επί της Λ. Κηφισίας 336, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «ΑΦΟΙ Λ. & Α. ΚΩΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.» (επανεξέταση)
  1. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής διάθεσης χονδρικού και λιανικού εμπορίου (οπωροπωλείο – παντοπωλείο – αυγοπωλείο και κατάστημα ξηρών καρπών), επί της οδού Χ. Τρικούπη αρ. 155, στην Κηφισιά, στον Μυλωνά Γρηγόριο – Δημήτριο του Σταύρου. (επανεξέταση)
  1. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής διάθεσης χονδρικού και λιανικού εμπορίου (οπωροπωλείο – παντοπωλείο), επί της οδού Β. Όθωνος αρ. 36, στην Κηφισιά, στην Βαρφη Χριστίνα του Στυλιανού.
  1. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Φιλύρων, έναντι του αρ.6, στην Κηφισιά».
  1. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Κοκκινάκη, έναντι του αρ.1, στην Κηφισιά».
  1. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Γ. Νικολάου, έναντι του αρ.15, στην Κηφισιά».
  1. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Μυτιλήνης, έναντι του αρ.6, στην Κηφισιά».
  1. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης σε είσοδο γκαράζ επί της οδού Α. Παπαδιαμάντη αρ.2, στο Ο.Τ. 80 στην Κηφισιά».
  1. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την μείωση ταχύτητας των οχημάτων στην οδό Γράμμου στην Κηφισιά».