Τα άστρα προβλέπουν

Από τη ΡΕΝΑ ΣΙΛΕΛΗ

Την περίοδο αυτή θα τη χαρακτήριζα αρκετά έντονη και ενοχλητική γιατί θα συμπορευθεί ο Ήλιος με τον Ερμή και τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό, και πιστεύω πως τα διάφορα φυσικά φαινόμενα δεν τελείωσαν ακόμα με τις καταιγίδες και το σεισμό στα Γιάννενα. Θα υπάρξει και συνέχεια. Κατά τα άλλα οι Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και οι Κριοί,  θα νοιώσουν τον ψυχισμό τους να παραλύει, φόβοι και μεγεθύνσεις στον πανικό και τη θλίψη  να τους βγάζουν εκτός προγράμματος. Το ίδιο θα συμβεί και με την πατρίδα μας όπου θα βιώσει αυτό το τετράγωνο Άρη – Ουρανού, Άρη – Πλούτωνα, Δία – Πλούτωνα. Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο. Και όσον αφορά τα χρήματα, σίγουρα μην περιμένετε να βρέξει ο Ουρανός ζεστά ευρώ. Μάλλον το αντίθετο. Θα υπάρξει έλλειψη και από τα αναμενόμενα. Οι Αιγόκεροι ίσως περισσότερο από τους άλλους παρορμητικούς διασκεδάσουν την κατάσταση, δεδομένου της δύναμης που διαθέτουν αυτοί οι άνθρωποι. Ακόμα και οι Κριοί που και αυτοί θεωρούνται ηγετικοί και σκληροί, κάπου θα μελαγχολήσουν.

ΚΡΙΟΣ: Από 1 έως 15 /11/2016 περνάτε μεγάλους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή σας και την οικογένεια. Χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις για πράγματα που πρέπει να γίνουν άμεσα. Έχετε κλειστεί στον εαυτό σας  και αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Από 21 έως 29/10/2011 μπορεί να προκύψουν απρόοπτα έξοδα και να νιώσετε συναισθηματική ανασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Η νέα Σελήνη στις 30/10/2016 στο Σκορπιό, θα σας δυσκολέψουν κάπως σε θέματα εργασίας και υγείας. Θα χρειαστεί κάποια εξέταση σε θέματα συχνών κρυολογημάτων, κάποια εξέταση στον ΩΡΛ. Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα φέρει μιαν αντιπαράθεση με οικείους, ίσως και συνεργάτες. Μία ζημιά σας ξοδεύει, αλλά  πιστεύω ότι  δεν είναι πολύ ακριβή. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σας προστατεύει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσοχή στους πνεύμονες και σε ό,τι σχετίζεται με το αναπνευστικό. Αν καπνίζετε ειδικά, φροντίστε να πάρετε μέτρα πρόληψης. Κάντε εμβόλιο, μη βγαίνετε ελαφρά ντυμένοι. Από 11/10/2016 μέχρι 30/11/2016  ελέγξτε τα νεύρα σας, γιατί κάποιοι συγγενείς εξαρτημένοι από πάνω σας στην κυριολεξία θα σας σπάσουν τα νεύρα. Αυτοσυγκράτηση παρακαλώ και ψυχραιμία. Ο Κρόνος είναι απέναντί σας και σας κάνει ΤΕΣΤ ελέγχου του νου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από 1 έως 30/11/2016 περνάτε ένα δύσκολο διάστημα καθώς υπάρχουν οικονομικές πιέσεις που χρειάζεται να διευθετηθούν. Μερικοί μπορεί να περάσετε και επαγγελματική κρίση. Από 23 έως 30/11/2016 μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα του περιβάλλοντός σας. Θέματα σπιτιού ζητούν άμεση επίλυση εδώ και πολύ καιρό, αλλά εσείς δεν το αποφασίζετε. Είσθε ζώδιο που φοβάται τις αλλαγές. Προστριβή και με άτομα του εργασιακού χώρου. Το αγχώδες ταμπεραμέντο, σάς εμποδίζει να εγκαταλείψετε ανθρώπους και καταστάσεις που σας πονούν μεν, αλλά τα έχετε συνηθίσει δε.

ΛΕΩΝ: Μια ανατροπή ή καθυστέρηση στόχων είναι στα ζητούμενα αυτής της περιόδου. Δεν έχετε ανάγκη είστε μαγικά κατασκευασμένοι να αντεπεξέρχεστε στις δυσκολίες. Κάποια αισθηματική σχέση από τις 1/11/16 – 30/11/2016 έχει μια γκρίνια. Γκρίνιες, μιζέριες είναι το μενού που δεν ανέχεστε με τίποτα. Σας κάνει τρελούς η αρρωστημένη ατμόσφαιρα, όπως συνηθίζετε να λέτε. Αυτή η θλίψη σας ακολουθεί μέχρι και τις 17/11/2016, μετά συγκεντρώνετε την παροιμιώδη δύναμή σας και βγαίνετε από τον ύφαλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Κρόνος από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας, σας κάνει να  αισθάνεστε ψυχολογικά πολύ κουρασμένοι. Είναι γεγονός ότι είσθε προστατευτικοί σαν χαρακτήρες και αναλαμβάνετε τα πάντα. Θα πρέπει όμως να μάθετε ότι έχετε κάποια όρια και να γίνετε πιο επιλεκτικοί στην προσφορά σας. Όσον αφορά το οικογενειακό περιβάλλον παρότι μπορεί να δημιουργηθεί κάποια κρίση υπάρχουν προϋποθέσεις μετά τις 17/11/2016 να έρθετε κοντά τους και να επιλύσετε διαφορές. Οι σχέσεις και με νεαρά άτομα της οικογένειας δεν πάνε καλά τελευταία. Αντιμετωπίζετε μιαν αδιαφορία εκ μέρους τους.

ΖΥΓΟΣ: Είστε οι τυχεροί αυτής της περιόδου. Ο Δίας διελαύνει από τον Ζυγό και χαρίζει δώρα. Αυτό βέβαια θα δώσει εκδηλώσεις ζήλιας και ανταγωνισμού. Όλα έχουν ένα τίμημα. Ανοίξτε την καρδιά σας σε φίλους και έτσι ίσως ελαφρύνετε από ανασφάλειες. Παράπονα που εξομολογούνται ελαφραίνουν την ψυχή. Γενικά οι μήνες που θα ακολουθήσουν δέχονται τις καλλίτερες επιρροές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η νέα Σελήνη στις 30/10/2016 και η Πανσέληνος στις 14/11/2016 βοηθάει να αποφασίσετε ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό που εδώ και αρκετό καιρό το έχετε αποφασίσει. Μπορεί να είναι και επαγγελματικό. Το ίδιο κάνει. Και με μία σχέση που σας έχει κουράσει, αλλά με μια παθητικότητα, δεν αποφασίζετε να τη χαλάσετε, η νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα  βοηθήσει να πετάξετε τα φθαρμένα. Συμβουλεύω να μετρήσετε ως το 1.000 πριν πάρετε την τελική απόφαση. Ότι μας κουράζει φροντίζουμε να το ανανεώσουμε και όχι αμέσως έτσι απλά στα σκουπίδια. Κάτι σας έχει δώσει. Δεν μπορεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εσείς εξακολουθείτε με την παραμονή του Κρόνου στο ζώδιό σας να νιώθετε κουρασμένοι και απαισιόδοξοι. Η αστρολογική ατμόσφαιρα βέβαια θα είναι τέτοια ώστε θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις πιο ανεπαίσθητες αλλαγές και αυτό θα αφυπνίζει την έμφυτη ανησυχία σας. Είστε σε θέση να ζείτε το παρόν αντί να αναμασάτε συνεχώς τις προηγούμενες αποτυχίες σας ή να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για να θριαμβεύσετε. Οι μήνες που θα ακολουθήσουν είναι καλύτεροι. Ο Δίας θα επηρεάσει την καριέρα σας και θα χαρίσει ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εσείς πρέπει να αποφύγετε οριστικές συμφωνίες σε θέματα οικονομικά. Μην υπογράψετε ακόμα συμβόλαια αγοροπωλησίας, εργασίας, οικονομικά, μετά τις 30/11/2016. Προσοχή από 30/10/2016 μέχρι 17/11/2016 σε μικρά ατυχήματα και ιώσεις. Επίσης αναμένεται να ξεπηδήσει κάτι από το παρελθόν που θα χρειαστεί να το διευθετήσετε. Αφορά οικονομικό ζήτημα. Θα σας απασχολήσουν επίσης θέματα εργασίας που θα περιλαμβάνουν διλλήματα. Ατυχήματα και μυοσκελετικά προβλήματα για ένα μήνα ακόμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέματα κατοικίας που θα τεθούν θα είναι δύσκολα. Αν ψάχνετε σπίτι να αγοράσετε ή να νοικιάσετε τώρα δεν είναι καλή περίοδος. Θα έχετε τις ευκαιρίες σας, από 17/11/2016 έως 15/12/2016. Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε κάποιες επενδύσεις ή να τακτοποιήσετε γενικά οφειλές που υπάρχουν, η περίοδος του Δεκεμβρίου είναι θαυμάσια για εσάς. Γενικά το 2017 είναι μια χρονιά πολύ ευνοϊκή, ευνοεί σπουδές, εξωτερικό, άνοιγμα μιας επιχείρησης. Θα νιώσετε σαν ν’ αποκτήσατε ξαφνικά την εύνοια της τύχης.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν θα συναντήσετε το παραμικρό εμπόδιο. Ο Δίας ο πλανήτης της τύχης μένει μέχρι το Σεπτέμβρη του 2017 στο Ζυγό, στο 2ο και 8ο σπίτι σας. Θα έχετε και χρήμα και περιουσιακά στοιχεία να περιμένετε. Από 11 έως 23/11/2016 θα κάνετε κάποια συζήτηση γύρω από θέματα που έχουν γίνει στο παρελθόν. Παρουσιάζονται νομικές εκκρεμότητες που χρειάζεται να τακτοποιηθούν. Μπορεί να υπάρξουν ορισμένες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλετε να πετύχετε. Βρίσκεστε στο μεταίχμιο αλλαγών. Δρομολογείστε τες μετά τον Νοέμβρη του 2016.