Τελευταίο ταξίδι για τον Θεόδωρο Βασιλάκη

vasilakis1

Τελευταία πράξη στο έργο ενός μεγάλου ανθρώπου των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, του Θεόδωρου Βασιλάκη, το Σάββατο 19 Μαΐου, 12.30 μ.μ., στη Μεταμόρφωση του Σωτήρα στο Κεφαλάρι, όπου θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία.

Ο ισχυρός άνδρας της Aegean έφυγε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης σε ηλικία 78 ετών. Τα γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην Κάτω Κηφισιά, στην οδό Βιλτανιώτη, ενώ και ο ίδιος ήταν κάτοικος Κηφισιάς.

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης, ξεκίνησε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες από ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην μεγαλόνησο και κατάφερε να κτίσει την αυτοκρατορία του των αιθέρων, ύστερα από την εξαγορά της OLYMPIC AIR, το 2013.

Το διοικητικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Aegean εκφράζουν «τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της εταιρίας μας, Θεόδωρου Βασιλάκη. O Προέδρος μας ήταν για όλους μας η πηγή έμπνευσης από την πρώτη πτήση, τον πρώτο μας επιβάτη μέχρι σήμερα. Οι αξίες που πρέσβευε, όσο και το όραμά του θα συνεχίσουν να μας οδηγούν».

Η οικογένεια κάνει έκκληση αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης: ALPHA BANK IBAN: GR03 0140 1010 1010 0210 1161 787.