Χάρτα αναγνώρισης για τον Ροταράκτ Κηφισιά- Καστρί

ροταρκτ Κηφισιά Καστρί
Η πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά Κασρίσ το Κέντρο με τα μέλη του Ροταράκτι Κηφισιά Καστρί

Με κάθε επισημότητα αλλά και χαρούμενη διάθεση πραγματοποιήθηκε η τελετή της Χάρτας αναγνώρισης του Ομίλου Ροταράκτ Κηφισιάς –Καστρί από τον Διοικητή της 2470 Περιφέρειας Θεόδωρο Πανάγο στην Πρόεδρο του Ομίλου Γεωργία Σαριβουγιούκα, το βράδυ της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Civitel Olympic, στο Μαρούσι.

Ανάδοχος του Ομίλου Ροταράκτ είναι ο νεοϊδρυθής Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά – Καστρί και η πρόεδρος του Δήμητρα Σουκαρά η οποία ήταν και η οικοδέσποινα της βραδιάς. Μετά την επίδοση της Χάρτας, ακολούθησε τελετή εισδοχής 4 νέων μελών στον Ρ.Ο Κηφισιά – Καστρί και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στους Ομίλους Ροταράκτ συμμετέχουν νέοι ηλικίας 18-30 ετών. Μέσα από το Ροταράκτ έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν γνωριμίες από όλον τον κόσμο συνδεόμενοι με τους Ομίλους Ροταράκτ άλλων χωρών, να συμμετέχουν σε διεθνείς δράσεις εθελοντισμού, να αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες και άλλα softskills τα οποία θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους ζωή.ροταρυ

Ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά-Καστρί υποδέχθηκε επίσημα νέα μέλη στα οποία δόθηκε το σήμα του Ρόταρυ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Η πρόεδρος του Ρ.Ο Κηφισιά Καστρί Δήμητρα Σουκαρά η αντιπρόεδρος Καρία Παραδείση Ζερδέ και η Πρόεδρος του Ρόταράκτ Κηφισιά Γεωργία Σαριβουγιούκα Καστρί κόβουν τη πρωτοχρονιάτικη πίτα

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και το τυχερό φλουρί έπεσε σε μέλος του Ομίλου Ροταράκτ Κηφισιά Καστρί. Το δώρο για τον τυχερό είναι εισιτήρια για δύο άτομα σε θεατρική παράσταση της επιλογής του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής 2470 Περιφέρειας Θεόδωρος Πανάγος, οι προ Διοικητές Γιάννης Βλασιάδης, Γιάννης Μαυρούλιας, Λορέντζος Χαζάπης, Μαριάννα Καλοειδά και Χρήστος Κίτσος, η β’ Διοικητής Άγλα Δεμοίρου-Κίτσου, ο ρ. Παναγιώτης Κατρούγκαλος πρόεδρος Ρ.Ο Αμαρουσίου, η ρ. Έλενα Νικολοπούλου πρόεδρος Ρ.Ο Αθήνα Φιλοθέη, η ρ. Λίνα Χαραλαμποπούλου πρόεδρος Ρ.Ο Διόνυσος και η ρ. Ντέπη Καμίνη πρόεδρος της υποεπιτροπής Ροταράκτ της 2470 Περιφέρειας και adviser του Ομίλου Ροταράκτ Κηφισιά-Καστρί.ροταράκτ

Από την πλευρά των Ροταράκτ ο εψ. εκπρόσωπος Ροταράκτ 2020-2021 Αριστοτέλης Βλασιάδης, ο τ. εκπρόσωπος Ροταράκτ Θανάσης Δημητρόπουλος, ο πρόεδρος RAC Αθηνών-Βορρά Κωνσταντίνος Ποντικίου και το μέλος Μιχάλης Φωτεινός, ο αντιπρόεδρος RAC Αθήνα-Φιλοθέη και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ERIC ( EuropeanRotaractInformationCentre)  Νίνο Γκότσης.