1 2 Χ ….και φύγαμε

stoiximan1

Όλα μπορούν να παιχτούν στο Στοίχημα και φυσικά τα αποτελέσματα των εκλογών. Οι εταιρίες δημοσκοπήσεων δημοσιεύουν τις δικές τους προβλέψεις και ο κόσμος του τζόγου, προσπαθεί να προβλέψει τον επόμενο νικητή των εκλογών, αποκομίζοντας το ανάλογο κέρδος.

Ελάχιστα θα βγάλει όποιος στοιχηματίσει ότι ο επόμενος δήμαρχος της Κηφισιάς θα είναι ο Βασίλης Ξυπολυτάς, δεδομένου ότι εμφανίζεται με απόδοση μόλις 1,15 ως αδιαμφισβήτητο φαβορί, με την απόδοσή του να βελτιώνεται διαρκώς με το πέρασμα των ημερών.Η επιλογή του Γιώργου Θωμάκου από την άλλη, ο οποίος έχει ήδη ανατρέψει δύο φορές τα αναμενόμενα αποτελέσματα, στη δεύτερη αναμέτρηση, δίνει τριπλάσια κέρδη σε όποιον στοιχηματίσει στη νίκη του, εφόσον βέβαια εκλεγεί και πάλι δήμαρχος.

25 φορές απόδοση δίνει το Στοίχημα στον υποψήφιο του ΚΚΕ, Γιάννη Δημητρόπουλο για όποιον τολμηρό στοιχηματίσει στη δική του νίκη, ενώ το στοίχημα ανεβαίνει στο 35 για την Αγγελική Παπάζογλου, υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Παράδοξο φαίνεται να θεωρείται πιο δύσκολο να βγει δήμαρχος η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ από τον υποψήφιο του ΚΚΕ, σε μια πόλη σαν την Κηφισιά. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι στην αρνητική απόδοση μετράει το γεγονός ότι είναι γυναίκα. Έχουμε ακούσει κάτι σαν «η ελληνική κοινωνία δεν είναι ακόμα έτοιμη για γυναίκα αρχηγό» κι αναρωτιόμαστε αν δεν είναι έτοιμη το 2023 για τι άλλο δεν είναι έτοιμη.

Νικητής εμφανίζεται και ο Νίκος Χαρδαλιάς για την Περιφέρεια Αττικής με μόλις 1,01 απόδοση, δηλαδή όποιος στοιχηματίζει ένα ευρώ στη νίκη του, αν καταφέρει να νικήσει θα πάρει μόλις 1 λεπτό κέρδη.  Όποιος στοιχηματίσει στον κυριότερο αντίπαλό του, υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γιώργο Ιωακειμίδη, αν καταφέρει να τον δει νικητή, θα επταπλασιάσει τα κέρδη του, ενώ υπάρχουν και υποψήφιοι με 100πλάσια απόδοση.xardalia1

Στην Περιφέρεια Αττικής μάλιστα το Στοίχημα προχωράει και σε «πρόγνωση» για το αν η νίκη θα είναι από την πρώτη ή τη δεύτερη Κυριακή, με την απόδοση να είναι στο 2,5 για την πρώτη και στο 1,5 για τη δεύτερη, δίνοντας μεγαλύτερη πιθανότητα στη διενέργεια δεύτερου γύρου.

Οι αποδόσεις αλλάζουν, καθώς προχωράμε προς τις εκλογές, με τα στοιχήματα να κλείνουν στις 8 Οκτωβρίου.

Από τύχη φαίνεται να ζούμε στην Ελλάδα του σήμερα, στον τζόγο παίζουμε και τους επόμενους που θα μας κυβερνήσουν σε εθνικό ή τοπικό επίπεδο. Εμείς προτείνουμε, αν θελήσετε να βάλετε στοίχημα, περιοριστείτε σε έναν φιλικό ανταγωνισμό με την παρέα σας και ας κεράσει την επόμενη έξοδο ο χαμένος, ελπίζοντας αυτός που εκλέχτηκε να είναι ο καλύτερος.