Αντιπρόεδροι από την Αντιπολίτευση

antiproedroi1

Πριν περίπου ένα μήνα ορίστηκαν οι πρόεδροι στα νομικά πρόσωπα του Δήμου Κηφισιάς, τα οποία όμως έμεναν χωρίς αντιπροέδρους, μια και η Δημοτική Αρχή επιχείρησε να ορίσει και τους αντιπροέδρους, ενώ αντέδρασε σθεναρά στον ορισμό η αντιπολίτευση, η οποία έχει και την πλειοψηφία.

Η ισορροπία στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Κηφισιάς επετεύχθη τελικά με την εκλογή τεσσάρων αντιπροέδρων από τη μεριά της αντιπολίτευσης, τα ξημερώματα της Τετάρτης προς Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η διευκρινιστική εγκύκλιος την οποία περίμενε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ήρθε από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπου διευκρινιζόταν  ότι οι αντιπρόεδροι των Νομικών Προσώπων δεν ορίζονται από τον εκάστοτε Δήμαρχο αλλά εκλέγονται από το Συμβούλιο.

Δεδομένης της μειοψηφίας των Δημοτικών Συμβούλων της Διοίκησης στο σημερινό Συμβούλιο ήταν αναμενόμενο να εκλεγούν μέλη της αντιπολίτευσης  ως αντιπρόεδροι.

Έτσι,  αντιπρόεδρος του «Βικέλα» εκλέχτηκε κατά πλειοψηφία ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε υπάρξει στο παρελθόν και πρόεδρος, στην Κοινωνική Πρόνοια ο Γιώργος Τσούλος, επίσης πρώην πρόεδρος, στο ΚΕΜΜΕ η Κατερίνα Μουστάκη και ο Γιώργος Κατσίμπας στην Ανθοκομική.

Ελπίζουμε να υπάρξει καλή συνεργασία μεταξύ των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων  και να μπορέσουν να λειτουργήσουν, προσφέροντας στον κόσμο και στην πόλη.  Εξάλλου κάποιοι, ακόμα κι αν τώρα βρίσκονται σε διαφορετικούς συνδυασμούς κάποτε έχουν υπάρξει και στον ίδιο.