Βασιλόπιτα από την Εταιρία Κάκτων και άλλων Παχύφυτων

kaktos1
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΧΥΦΥΤΩΝ

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, 11:00 πµ  η ΕΕΚΑΠ σας προσκαλεί για να κόψουµε την πίτα µας στο γνωστό χώρο, στο κτήµα Συγγρού. Όπως πάντα, θα υπάρχει ένα πολύ όµορφο και µεγάλο αγκαθωτό δώρο για τον τυχερό ή την τυχερή που θα κερδίσει το φλουρί και φυσικά, πίτα και αγκαθωτό δώρο και για τα µη µέλη – φίλους της ΕΕΚΑΠ. Τέλος, όλα τα ταµειακώς εντάξει µέλη της ΕΕΚΑΠ, εκτός από το ηµερολόγιο του 2023, θα κερδίσουν µε λαχνό και ένα όµορφο φυτό δώρο για να ξεκινήσει καλά η χρονιά!

 Σεµινάριο - Εργαστήρι Φωτογραφίας

Για να βγάζετε τέλειες φωτογραφίες τα αγαπηµένα σας φυτά!

  1. Σεµινάριο µε τις βασικές αρχές φωτογράφησης – πώς να χρησιµοποιείτε σωστά τη φωτογραφική σας µηχανή ή ακόµη και το κινητό σας.
  2. Πρακτική εξάσκηση στη λήψη φωτογραφιών – θα δούµε µαζί τις ρυθµίσεις της µηχανής σας, θέσηαπόσταση-zoom, χρήση τριπόδου, κ.α. Αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους στην προηγούµενη συνάντηση, οπότε αυτή τη φορά µην ξεχάσετε να φέρετε τις φωτογραφικές σας µηχανές, φακούς, τρίποδα και αν θέλετε ζωντανά µοντέλα για φωτό (µόνο φυτά παρακαλούµε).

Φυσικά θα υπάρχει και ΕΚΘΕΣΗ µε τα φυτά σας. Όπως πάντα, µπορείτε να φέρετε και οποιοδήποτε φυτό, κάκτο ή παχύφυτο, που θα θέλατε να µοιραστείτε µε τα άλλα µέλη της ΕΕΚΑΠ.

Επαναλαµβάνουµε, η έκθεση γίνεται µε τα δικά σας φυτά! Για αυτό σας παρακαλούµε ιδιαίτερα, µην παραµελήσετε να φέρετε φυτά για την έκθεσή µας.

Η εκδήλωση θα γίνει την 19 Φεβρουαρίου 2023, 11:00 µε 15:00 στον γνωστό χώρο του Κτήµατος Συγγρού (Κτήριο Βάσου Κριµπά, δεξιά από το πάρκινγκ δίπλα στο θερµοκήπιο) Κηφισίας 182 Μαρούσι (Φανάρι του ΚΑΤ). Σας περιµένουµε όλους εκεί, µαζί µε τα αγαπηµένα σας φυτά!

Εκ µέρους του ∆.Σ. της ΕΕΚΑΠ,

O Πρόεδρος, Γιάννης Εξάρχου Τηλ. 6944754515