Ένας Παρολυμπιονίκης «έπιασε» τον Σταυρό στο Κεφαλάρι

mixalis-seitis

Μεγάλη τιμή και περηφάνια για την Κηφισιά φέτος ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Κεφαλάρι. Ο παρολυμπιονίκης πρωταθλητής του στίβου Μιχάλης Σεΐτης «έπιασε» τον Σταυρό, τον οποίο είχαν ρίξει στην Λίμνη ο πρωτοσύγγελος αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος και ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Βασίλης Ξυπολυτάς.

Ο Αγιαμός των Υδάτων έγινε όπως κάθε χρονιά πανηγυρικά στο Κεφαλάρι με την παρουσία πολλών επισήμων και πλήθος κόσμου να βρίσκεται στην δοξολογία και στον καθαγιασμό των Υδάτων στην όμορφη Λίμνη.

Οι κηπουροί και οι επιστάτες του Άλσους, με πρώτο  τον Μιχάλη Συρίγο ο οποίος έφερε και τα τρία άσπρα περιστέρια, είχαν φροντίσει να δείξουν ένα πανέμορφο πρόσωπο, με την λίμνη καταγάλανη και τα φυτά και τα δέντρα του πάρκου να είναι στα καλύτερά τους. Ο καιρός και η διάθεση του κόσμου ήταν η καλύτερη και η πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Ξυπολυτά σε επίσημη γιορτή του Δήμου άψογη.

Δίπλα στο Δήμαρχο οι νεοεκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που από Δευτέρα θα αναλάβουν τα πόστα τους αλλά και ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κωστής Χατζηδάκης με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καιρίδη να εκπροσωπούν την Κυβέρνηση καθώς επίσης και  η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη,την Περιφέρεια. filarmoniki-theofania

Όπως πάντα η Φιλαρμονική «Ανδρέας Κατεβαίνης» του Δήμου μας με τον μαέστρο της Γιώργο Χίου συνόδευσε τον Σταυρό από την εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Λίμνη για τον Αγιασμό.

Καλή Χρονιά!