Γιορτάζει η Παναγία η Ξυδού

panagia-xidou

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός θα ψαλεί την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 μμ, στην καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Κηφισιωτών για την εορτάζουσα εκκλησία της Παναγίας της Ξυδούς, η οποία είναι αφιερωμένη στο Γεννέσιον της Θεοτόκου, στην οδό Τατοΐου 14.

Για ακόμη μια χρονιά δυστυχώς δεν θα γίνει η λιτανεία της εικόνας της Παναγίας, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή του κορονοϊού. Η ανακοίνωση για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου των Κηφισιωτών έχει ως ακολούθως:

 

ΕΤΗΣΙΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΩΤΩΝ

7 & 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τρίτη7 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:30, θα ψαλεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στην εορτάζουσα εκκλησία της «Παναγίας της Ξυδούς» και θα ακολουθήσει αρτοκλασία.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 7:00,θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία και θα ψαλεί τρισάγιο υπέρ των ψυχών των Κηφισιωτών και Κηφισιωτισσών για την κάθε μορφής προσφορά τους προς την Κηφισιά και την πατρίδα μας γενικότερα.

Και φέτος, λόγω των μέτρων προς αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊούκαι κατόπιν των οδηγιών της Ι.Μ. Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού δεν θα γίνει η λιτάνευση της εικόνας.

         Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

          Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασιλική Τσαλαβούτα-Δούκα                                  Σοφία Οικονομοπούλου