Γιορτή της Κηφισιάς η άνοδος του  ΖΑΟΝ στην Α1

zaon

Μεγάλη γιορτή ετοιμάζει η Διοίκηση του Ζηρίνειου Αθλητικού Ομίλου Κηφισιάς του ΖΑΟΝ, το Σάββατο 9 Απριλίου στις 6.00 μμ, για την άνοδο της ομάδας στην Α1 Κατηγορία Γυναικών.

19 χρόνια είχε να ανέβει κατηγορία και στην επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού Ομίλου της Κηφισιάς από την  αείμνηστη Άννα Δήμα, μια άλλη Άννα, η Κορογιαννάκη βρίσκεται στο τιμόνι του.

Εκ μέρους της διοίκησης του ΖΑΟΝ ο Γιώργης Θεοδωράτος δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Ομίλου:

zaonlogo«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τις στιγμές. Ακόμα και η ελληνική γλώσσα είναι φτωχή για τα συναισθήματά μας. Όσο πιο απλά γίνεται η Κηφισιά “φωνάζει” Ο ΖΑΟΝ η ομάδα της Πόλης στην Α1.

Πέρασαν 19 χρόνια από την τελευταία φορά που αποχαιρετήσαμε την πρώτη κατηγορία. Έπρεπε να περιέλθουμε σε δίνη προβλημάτων και αγωνιστικής καθίζησης για να μπορέσουμε εδώ και 6 χρόνια να πατήσουμε στα πόδια μας και σιγά σιγά να ανεβούμε τον Γολγοθά του πρωταθλητισμού. Πλέον και μαθηματικά ο ΖΑΟΝ στην Α1. Σε ένα αγχωτικό παιχνίδι εκτός έδρας με τον πάντα αξιόμαχο ΦΟ Βριλησσίων η ομάδα μας επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της με 1-3 σετ.

Στο γεμάτο γήπεδο των Βριλησσίων μπήκε η σφραγίδα της ανόδου στην Α1 κατηγορία του Βόλλευ Γυναικών. Ο ΖΑΟΝ είναι πλέον πέρα για πέρα δίκαια εκεί που αδιαμφισβήτητα τον κατατάσσει η ιστορία του αλλά κυρίως η τεράστια προσπάθεια προπονητών , παικτριών και Διοίκησης.

Τίποτα δεν έγινε σε μία μέρα. Βηματάκι βηματάκι μέσα από αντίξοες συνθήκες και ατυχίες η ομάδα μας έμεινε όρθια και την κρίσιμη περίοδο των play off ήταν με παραδοχή όλων η κορυφαία.

Τώρα πλέον απομένει η γιορτή μας. Στο γήπεδό μας, το Σάββατο 9 Απριλίου απέναντι στην Ομάδα Ναύαρχος Βότσης στις 18.00 θα γίνει το τελευταίο μας για φέτος παιχνίδι. Εκεί θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, θα αποθεώσουμε την ομάδα μας και θα δώσουμε ραντεβού για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, χρονιά ιστορίας μας για τα 60-χρονα αλλά και γιατί θα ανταγωνιζόμαστε με τους καλύτερους στην Α1.»