Γλυκιά ανάμνηση η 67η Ανθοκομική Κηφισιάς

syntrivani-antho

Με τις βραβεύσεις χορηγών, εθελοντών και φυσικά των υπευθύνων για το στήσιμο του εκθεσιακού τμήματος της Έκθεσης, τελείωσε η 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, το βράδυ της 23 Μαΐου. Ο πρόεδρος της Έκθεσης Γιώργος Παπαδόπουλος στο τελείωμα το λόγου του ανέφερε πως από την επομένη ξεκινάει η διοργάνωση της 68ης Ανθοκομικής Έκθεσης. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο γιατί οι πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε η φετινή Έκθεση μόνο με μια πολύ καλύτερη μπορεί να επισκιαστεί.

filarmoniki-antho

Όπως και στην έναρξη της Ανθοκομικής έτσι και στη λήξη είχαμε τη χαρά να ακούσουμε ζωντανά την Φιλαρμονική μας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Φίλιππου Χίου, να συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή της Κηφισιάς.

Η πρόεδρος του Συλλόγου των Κηφισιωτών Βάσω Τσαλαβούτα, παρουσίασε τους ομιλητές και κάλεσε τους βραβευθέντες να παραλάβουν τα ενθύμιά τους.

thomakos-anthoΟ Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος μίλησε για την άψογη διοργάνωση και συνεχάρη τον πρόεδρο και όλους όσους βοήθησαν να στηθεί η φετινή Έκθεση. Επίσης μίλησε για τον καθοριστικό παράγοντα που παίζει η Ανθοκομική στην ανάδειξη του κλάδου της Ανθοκομίας, πράγμα που τόνισε και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανός στα εγκαίνια της Έκθεσης. Απευθυνόμενος στον πρόεδρο είπε πως μέσα στον χώρο του Άλσους θα δημιουργηθεί μια Παιδική Χαρά, ένα αίτημα πολλών συμπολιτών μας.  Τέλος ανέφερε πως μετά από τη μεγάλη οικολογική καταστροφή από το πέρασμα της Μήδειας, πιστεύει πως η συνεργασία των γεωπόνων και της Ανθοκομικής, ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες φυτεύσεις δέντρων, θα ισοσκελίσει το πράσινο έλλειμμα.

papadopoylos-anthoΟ  πρόεδρος της Ανθοκομικής Γιώργος Παπαδόπουλος ανέφερε ακόμη μια φορά για το άλμα της φετινής διοργάνωσης με τα εκθεσιακά περίπτερα αλλά και τη μεγάλη προσέλευση χορηγών. Για το λόγο αυτό οι αρχιτέκτονες τοπίου που κατασκεύασαν του κήπους του κόσμου, οι εθελοντές που δούλεψαν για να στηθεί όλο αυτό το πρωτοποριακό αποτέλεσμα αλλά και οι χορηγοί βραβεύτηκαν ξεχωριστά από την Έκθεση. Ευχήθηκε του χρόνου να μπορέσουμε όλοι να συμμετάσχουμε σε μια Έκθεση χωρίς περιορισμούς, ώστε να αναδειχθεί ακόμη καλύτερα ο σκοπός της Ανθοκομικής.

Στην τελετή απονομής των βραβείων παρέστησαν και οι πρώην πρόεδροι της Ανθοκομικής,

komianos1

 

panteleakis1

Γιάννης Παντελεάκης και Γιώργος Κομιανός, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανέβει επίπεδο η διοργάνωση της Έκθεσης και για αυτό το λόγο βραβεύθηκαν από τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Ακόμη στην τελετή λήξης βραβεύθηκαν και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς για την συμμετοχή των νηπίων στην Έκθεση, οι διοργανωτές του 15ου Ράλι Αντίκα και φυσικά παραγωγοί για τα φυτά τους.

ethelontes-antho
Οι Εθελοντές μαζί με τον αντιδήμαρχο Πρασίνου και Εθελοντισμού Γιώργο Σκορδίλη

Η εκδόσεις Κηφισιά συμμετείχαν και φέτος στην Ανθοκομική Έκθεση και αν όλα πάνε καλά θα συμμετάσχουμε πιο οργανωμένα και του χρόνου. Ευχαριστούμε την Ένωση Μικρασιατών για την όμορφη παρέα που μας κράτησαν αυτές τις 18 ημέρες και ευχόμαστε του χρόνου να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί σε μια Έκθεση με πολλές εκδηλώσεις, πολύ κέφι και πολύ μεράκι εκ μέρους των διοργανωτών.

giorti-kifisia