Hμέρες Τέχνης στο The Mall Art Take Over

arttakeover1a

Της ΜΑΡΘΑΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα μοναδικό πολιτιστικό γεγονός για τους λάτρες της τέχνης και όχι μόνο διοργάνωσε  το The Mall Athens στο Μαρούσι. Από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, το αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο σε συνεργασία με την ιστορικό τέχνης και ανεξάρτητη επιμελήτρια Ίριδα Κρητικού, σχεδίασε και υλοποίησε ένα 15ήμερο αφιέρωμα Τέχνης ART TAKE OVER.

arttakeover5a
Η Ίρις Κρητικού, ο Μάριος Βάινβουρμ που επιμελήθηκε τις θαυμάσιες εκτυπώσεις των φωτογραφιών και ο δημοσιογράφος της Εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», Νίκος Βατόπουλος

Για δύο εβδομάδες το The Mall Athens δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν και να απολαύσουν μια σειρά από ποικίλες καλλιτεχνικές προτάσεις και δραστηριότητες σε συνεργασία με σημαντικά Ιδρύματα και Μουσεία και περισσότερους από 100 διακεκριμένους δημιουργούς (ζωγράφους, γλύπτες, σχεδιαστές, φωτογράφους και εικαστικούς εκπαιδευτές).

arttakeover4a

Οι ζωγράφοι Γιώργος Βορρές, το έργο «Οδός Βουκουρεστίου-Μπουτίκ Φρούτων» της συμπολίτισσάς μας ζωγράφου Γεωργίας Μπλιάτσου που στέκει δίπλα του και ο Μηνάς Καμπιτάκης

Το αφιέρωμα Τέχνης ART TAKE OVER, εκτείνεται και στα 4 επίπεδα του Εμπορικού Κέντρου και όλες οι δράσεις του είναι προσβάσιμες κατά τις ώρες της λειτουργίας του.

arttakeover3a
Ο Μηνάς Καμπιτάκης με το έργο του και ο Νικόλας Κληρονόμος
arttakeover2a
Το έργο του Νικόλα Κληρονόμου ανάμεσα στο Μηνά Καμπιτάκη, τη Μάρθα Φωτοπούλου και τον ίδιο τον Νικόλα Κληρονόμο