Η «Κηφισιά» είναι εδώ

Με επίκεντρο το περίπτερο των εκδόσεων «Κηφισιά» στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με φίλους, συνδρομητές, ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά της πόλης μας, εκπροσώπους της δημοτικής Αρχής. Να μάθουμε τι συμβαίνει, τι πρόκειται να συμβεί, τι σκέφτονται οι κάτοικοι για την πόλη τους για τους δημοτικούς άρχοντες. Και για άλλη μια φορά γίνεται φανερό ότι ο Τοπικός Τύπος ενώνει και  μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη συνείδηση των πολιτών, στη διαμόρφωση της ιστορίας της πόλης.filoi-periptero1b

Κι ας παραβλέπει το κράτος τον ρόλο του, ας τον αγνοεί σε κάθε χρηματοδότηση κι ας τον θυμάται σε κάθε φορολόγηση, ας κατρακυλάει η κατάταξη της ελευθερίας του Τύπου της χώρας μας στη διεθνή κατάταξη.  Ο Τοπικός Τύπος, εφόσον παραμένει προσηλωμένος στον ρόλο του, καθιερώνεται στη συνείδηση της πόλης και κάνει αθόρυβα τη δουλειά του, γιατί από τα μικρά επηρεάζονται τα μεγάλα.

frosw-oyrania-toula1
Φρόσω Γρηγοράκου, Ουρανία Παρδάλη Νομικού και Μεταξία Τράνακα

Και οι φίλοι της εφημερίδας και των εκδόσεων «Κηφισιά» δίνουν πάντα το παρόν σε αυτό το ραντεβού στην Ανθοκομική Έκθεση, όπου έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν την «αρχόντισσα Κηφισιά» και να ονειρευτούν και να σχεδιάσουν τα βήματα για μια Κηφισιά που θα εξακολουθεί να φέρει με περηφάνια το όνομα ενός ξεχωριστού προαστίου.

kalos1 Σας περιμένουμε κάθε απόγευμα έως τις 15 Μαΐου στο περίπτερό μας στην Ανθοκομική Έκθεση για να κουβεντιάσουμε, να εστιάσουμε στα καλώς και τα κακώς κείμενα, να σχεδιάσουμε το μέλλον.

frantzesko1
Φραντσέσκο Βιανέλλο και Έρικα Αθανασίου

Σας περιμένουμε, ξεχωριστά, την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 7.00 μ.μ., στο περίπτερο παρουσιάσεων, για την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Τσιάμα «Το σπαθί και το μολύβι», εκδόσεις «Κηφισιά».

emeis1
Έρικα Αθανασίου -Γιάννης Γρηγοράκος

tsiamas-prosklisi1