Ημέρα Σταδιοδρομίας στο Αναξαγόρειο Λύκειο Ν. Ερυθραίας,

anaxagoreioα

Η Ημέρα Σταδιοδρομίας Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ΑΝΑΞΑΓΟΡΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ  και είναι μια γόνιμη συνάντηση των μαθητών μας με την επαγγελματική και επιχειρηματική κοινότητα.

hmera-stadiodromias1Από την άλλη, οι επαγγελματίες θα έρθουν σε επαφή με νέους γεμάτους όνειρα, ιδέες και όρεξη, αλλά και προβληματισμένους σχετικά με το επάγγελμα που θα επιλέξουν, το οποίο συνδέεται άρρηκτα με την επιλογή των σχολών τους στο μηχανογραφικό δελτίο.

Περιηγηθείτε, λοιπόν, στους χώρους της έκθεσης και αδράξτε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε για την αγορά εργασίας και το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Οι πληροφορίες αυτές θα είναι για εσάς ένα ερέθισμα για να σχηματίσετε το δικό σας επαγγελματικό προφίλ με βάση τα ενδιαφέροντά σας, τις κλίσεις σας, αλλά και το πόσο σκληρά εργαστήκατε κατά τη μαθητική σας περίοδο.

  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ[1]

Περίπτερο 1         Παρουσίαση του επαγγέλματος του Διευθυντή Πωλήσεων από τον κ. Β. Χρήστου  (Direct Sales Force Executive) της NN (μαθητές ομάδας προσανατολισμού Οικονομίας- Πληροφορικής)- Αίθουσα Εκδηλώσεων: 9.00 – 9.30.

Περίπτερο 2       Παρουσίαση του επαγγέλματος του Οδοντίατρου  από την κα Πέπη Παπανικολάου, Οδοντίατρο, Επιστημονική Συνεργάτιδα ΕΚΠΑ, Αντιπρόεδρο Επιστ. Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος (μαθητές Ομάδας Προσανατολισμού Υγείας)- Αίθουσα Υπατία: 9.00 – 9.30.

Περίπτερο 3       Παρουσίαση του επαγγέλματος του Νομικού Συμβούλου από την κα Ελένη Αναγνωστοπούλου, Νομική Σύμβουλο, Υπ. Διδάκτωρ Νομικής Σχολή ΕΚΠΑ (μαθητές Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών)- Αίθουσα Εργ. Ξένων Γλωσσών: 9.00 – 9.30.

Περίπτερο 4       Παρουσίαση του επαγγέλματος του Οικονομικού Διευθυντή από τον κ. Ι. Ζωντανό από τον CEO της εταιρείας SARKK (μαθητές Ομάδας Προσανατολισμού Οικονομίας-Πληροφορικής) – Αίθουσα Εκδηλώσεων: 09.45-10.15.

Περίπτερο 5       Παρουσίαση του επαγγέλματος του Δικηγόρου από την κα Κάτια Βασιλοπούλου (μαθητές Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών)- Αίθουσα Εργ. Ξένων Γλωσσών: 09.45-10.15.

Περίπτερο 6       Παρουσίαση του επαγγέλματος του Μηχανολόγου Μηχανικού από τον Αν. Καθηγητή του ΕΜΠ κ. Α. Μαρκόπουλο  και τον Υποψήφιο Διδάκτορα Ι. Χριστοδούλου (μαθητές Θετικής Ομάδας Προσανατολισμού)-Αίθουσα Υπατία:  09.45-10.15.

Περίπτερο 7       Παρουσίαση του επαγγέλματος του Φαρμακοποιού από την κα Δουβή και τους συνεργάτες της (μαθητές Ομάδας Προσανατολισμού Υγείας)- Αίθουσα Αθηνά: 09.45-10.15.

Περίπτερο 8       Παρουσίαση του επαγγέλματος του Πολιτικού Μηχανικού από τον κ. Ι. Θεοδώρου (μαθητές Θετικής Ομάδας Προσανατολισμού)- Αίθουσα Υπατία: 10.30 – 11.00.

Περίπτερο 9  Παρουσίαση του επαγγέλματος του Αγγειοχειρουργού από τον κ. Σ. Γιαννακάκη, Διευθυντή Ε.Σ.Υ., Master Παν/μιου Αθηνών, Διδάκτωρ του Παν/μιου Αθηνών (μαθητές Ομάδας Προσανατολισμού Υγείας)- Αίθουσα Αθηνά: 10.30 – 11.00.

Περίπτερο 10 Παρουσίαση από το τμήμα HR της Grant Thornton (μαθητές ομάδας προσανατολισμού Οικονομίας- Πληροφορικής)- Αίθουσα Εκδηλώσεων: 10.30-11.00.

Περίπτερο 11 Παρουσίαση του επαγγέλματος του Στρατιωτικού Κτηνίατρου από τον Συνταγματάρχη ΕΑ κ. Μ. Φλαράκο (μαθητές Ομάδας Προσανατολισμού Υγείας)- Αίθουσα Υπατία: 11.15-11.45.

Περίπτερο 12  Παρουσίαση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από την κα Μικέλα Χρόνη μαθητές Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών)- Αίθουσα Εργ. Ξένων Γλωσσών: 11.15-11.45.

Περίπτερο 13 Παρουσίαση του επαγγέλματος του Περιβαλλοντολόγου από τον Αν. Καθηγητή Παν/μιου Αιγαίουυ κ. Δημήτρη- Φραγκίσκου Λέκκα (μαθητές Θετικής Ομάδας Προσανατολισμού)- Αίθουσα Εκδηλώσεων: 11.15-11.45.

Περίπτερο 14: Οι δράσεις του Σχολείου ΧΩΛ

  

[1] Τα περίπτερα θα βρίσκονται στο ΧΩΛ του Σχολείου. Η παρουσίαση του κάθε ομιλητή θα πραγματοποιηθεί στην αντίστοιχη αίθουσα που αναγράφεται.