Λίγες μέρες για την Τελετή Λήξης της 67ης Ανθοκομικής

papadopoylos-eua1
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με το βιβλίο της Εύας Μαθιουδάκη, μπροστά από το περίπτερό μας. Διακρίνεται η συνεργάτης μας Μεταξία Τράνακα

Το βιβλίο της Μέρες της Κηφισιάς, υπέγραψε την Πέμπτη 20 Μαΐου η Εύα Μαθιουδάκη στο περίπτερο μας στην Ανθοκομική Έκθεση. Έτσι είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε και με τον πρόεδρο της Ανθοκομικής Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος αγόρασε το βιβλίο των εκδόσεων Καστανιώτη και ευχαρίστησε τη συγγραφέα για την παρουσία της στην Έκθεση.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μας είπε πως είναι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα κίνηση στην Έκθεση ενώ τα έσοδα αυξήθηκαν λόγω των μεγάλων χορηγιών που για πρώτη φορά συγκέντρωσε η Ανθοκομική. Αυτό θα μειώσει κατά πολύ την ψαλίδα των εξόδων που αναγκαστικά δημιουργεί η Έκθεση και αφήνει περιθώρια για περισσότερη ανάπτυξη του θεματικού της θεσμού.

ourania-martakis1
Ο Κυριάκος Μαρτάκης με της Ουρανία Παρδάλη- Νομικού. Δεξιά του η Μεταξία Τράνακα ενώ όρθιος ο Νίκος Νομικός

Το περίπτερό μας επίσης επισκέφτηκε η κηφισιώτισσα συγγραφέας Ουρανία Παρδάλη – Νομικού με τον γιό της Νίκο. Μια ευχάριστη έκπληξη για τη συνεργάτη μας ήταν η συνάντηση με τον πρόεδρο την Ένωσης Μικρασιατών Κυριάκο Μαρτάκη, ο οποίος βρισκόταν στο γειτονικό μας περίπτερο και αυτό γιατί ενώ μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά είχαν να βρεθούν για πάνω από 70 χρόνια. Οι αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια με τις σκανταλιές και τις δυσκολίες της εποχής, πλημμύρισαν το χώρο.

Ωραίες στιγμές που μας κάνουν να περιμένουμε με μεγάλη προσμονή την επόμενη Έκθεση αφού για φέτος μένουν μόλις τρεις μέρες μέχρι τη λήξη της, την Κυριακή 23 Μαΐου.