«Μουσικές Διαδρομές» στην Αγριά Βόλου

porfyrogeio1a

Φίλες και φίλοι,καθώς πλησιάζουν οι γιορτές  θελήσαμε να σας ευχηθούμε με τον τρόπο αυτό «Καλά Χριστούγεννα» αφού δεν μπορούμε ούτε φέτος να το κάνουμε από κοντά, για τους γνωστούς λόγους που υπερβαίνουν τη θέλησή μας.

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 8.00 μμ, θα δοθεί γιορτινή συναυλία στο Κοινωφελές Ίδρυμα Ν.& Ε. Πορφυρογένη της Αγριάς Βόλου το οποίο συνεργάζεται στενά με το Σύλλογό μας, αφού Πρόεδρός του είναι η Κατερίνα Πορφυρογένη, ιδρυτικό μέλος του δικού μας Συλλόγου, επίσης  μέλος του Δ.Σ. και ταμίας του  Ιδρύματος είναι ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, Φραντσέσκο Βιανέλλο.

Δύο γνωστοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες, η Έφη Παπαθωμαϊδη στο πιάνο και ο Βαγγέλης Σκούρας στο κόρνο, θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με έργα Μότσαρτ, Μπετόβεν, Στράους, Μπραμς, Ραχμάνινοφ και Μάνο Χατζιδάκι.

Λόγω των ισχυόντων μέτρων για εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, αναγκαίος ήταν  ο περιορισμός των θεατών. Για να ικανοποιήσει τους φίλους μας που δεν θα είναι παρόντες, το Ίδρυμα φρόντισε να μεταδοθεί η συναυλία και διαδικτυακά στους παρακάτους συνδέσμους:

 

https://www.youtube.com/watch?v=uwekhi1RlT4

https://youtu.be/ke2v5nm0yWw

https://www.youtube.com/user/omegasoundgr

 

Καλές γιορτές με υγεία!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

«Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς»