Νέος Πρόεδρος της Ανθοκομικής ο Γιώργος Παπαδόπουλος

papadopoulos

Μετά από μια πετυχημένη θητεία, αν και με αντίξοες συνθήκες λόγω κορονοϊού αποχώρησε από πρόεδρος της Ανθοκομικής ο Γιάννης Παντελεάκης και στη θέση του ορίστηκε από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, ο επικεφαλής της Παράταξης «Επανεκκίνηση» Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος πλέον στηρίζει τη Δημοτική Αρχή.

Του ευχόμαστε καλή δουλειά σε έναν από τους ιστορικότερους θεσμούς της πόλης μας και να θυμίσουμε ότι οι δήμαρχοι της Κηφισιάς «συνηθίζεται» να έχουν περάσει από Πρόεδροι της Ανθοκομικής.  Τόσο ο Γιώργος Θωμάκος, όσο και ο Νίκος Χιωτάκης είχαν διατελέσει πρόεδροι, ενώ και ο Βασίλης Βάρσος ήταν πάντα στα συμβούλια της Ανθοκομικής και στηλοβάτης της.

Στη συνέχεια των αναμενόμενων αλλαγών  ο Αχιλλέας Κουρέπης αναλαμβάνει τον τομέα Αθλητισμού του «Βικέλα» στη θέση του Νικήτα Κόκκαλη.

Όσον αφορά τη  Δημοτική Επιχείρηση  «Μένανδρος», όπου ήταν πρόεδρος ο Νικήτας Κόκκαλης και αντιπρόεδρος ο Γιάννης Παντελεάκης, η πρόταση του δημάρχου είναι ο Αχιλλέας Κουρέπης και ο Σταύρος Ζαπάντης, θα πρέπει όμως να εκλεγούν στην επόμενη συνεδρίαση της εταιρίας.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές με τη Λίλα Παπαδημητρίου να παραμένει στο τιμόνι του «Βικέλα»  αλλά και την Έφη Κούτση στο ΚΕΜΜΕ.