Οι αντίκες συμμετέχουν στη Γιορτή της Ανθοκομικής

ANTIKES_LOULOUDIA
Τα περιμέναμε την περασμένη Κυριακή 9 Μαΐου με το που ξεκίνησε η 67Η Ανθοκομική Έκθεση, θα τα θαυμάσουμε όμως στις 16 Μαΐου να κυκλοφορούν στους δρόμους της Κηφισιάς. Και αυτό λόγω κάποιων γραφειοκρατικών κωλυμμάτων. Δεν πειράζει όμως οι αντίκες αντέχουν στο χρόνο γιατί για αυτοκίνητα αντίκες μιλάμε και για τον «15ος Γύρος Κηφισιάς Αντίκες & Λουλούδια».
Μάλιστα φέτος είναι αφιερωμένος στον εμπνευστή της εκδήλωσης του συμπολίτη μας Γιάννη Λαδάκη φυσικά με την συμπαράσταση της ΦΙΛΠΑ.
ANTIKES_LOULOUDIA_2021_
Θα υπάρχουν αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών με το αρχαιότερο 105 ετών μέχρι και 30 όσα χρειάζονται για να θεωρηθεί Παλαιό Όχημα και να ενταχθεί στην κατηγορία της αντίκας. Μάλιστα για πρώτη φορά θα θα συμμετέχουν και επιλεγμένα παιδικά pedal cars.
Τα οχήματα ανθοστολισμένα από του υπέθυνους της Ανθοκομικής Έκθεσης θα ξεκινήσουν τη διαδρομή τους από την πλατεία Ελαιών στη Νέα Κηφισιά στις 12.00 μμ και αφού περάσουν από το Άλσος της Κηφισιάς για να τιμήσουν την Ανθοκομική Έκθεση θα καταλήξουν στο Δημοτικό Κατάστημα της Εκάλης, δια μέσου της Λ. Κηφισιάς,της Ελ. Βενιζέλου και της Θησέως. xartis-antikes
 Σε αναμονή λοιπόν χειροκτροτήματος των οχημάτων και των ιδιοκτητών τους που τα συντηρούν με μεγάλο κόστο αλλά και πολύ μεράκι και μας δείνουν την ευκαιρία να τα απολαύσουμε.