Οι φίλοι μας στην Ανθοκομική

talas1
Το όμορφο περίπτερο του Σωτήρη Τάλα στο κέντρο της Έκθεσης έχει βραβευθεί πολλές φορές στο παρελθόν

Εκτός από τα ανθοστόλιστα περίπτερα της Ανθοκομικής Έκθεσης και του κήπους ευεξίας κάθε χρόνο και ειδικά φέτος που «άνοιξε» την αγκαλιά της ο θεσμός, πολλοί σύλλογοι με διαφορετικές δραστηριότητες, κοσμούν το Άλσος Κηφισιάς.

mikrasiates1
Οι Μικρασιάτες πάντα παρώντες στην Ανθοκομική με το δικό τους χρώμα

Δίπλα στο περίπτερό μας όπως κάθε χρονιά η Ένωση Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας, έχει στήσει ένα πρωτότυπο περίπτερο με οθόνη προβολής, όπου στιγμιότυπα από συνεντεύξεις της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου» ξεδιπλώνει το μικρασιατικό δράμα. Καθημερινά βρίσκονται στο περίπτερο μέλη του συλλόγου και μπορούν όσοι θέλουν να έρθουν σε επαφή.

kifisiwtes-periptero
Το περίπτερο των Κηφισιωτών φέτος είναι καταπλητικό και απεικονίζει παλαιά κηφισιωτική αυλή. Η πρόεδτος του συλλόγου Βάσω Τσαλαβούτα με τον Ηλία Γεωργαντά και τον Γιώργο Κατσίμπα, ο οποίος “εστησε” την αυλή με τα γερανοφόρα της επιχείρησής του

 

Ακριβώς πιο κάτω δίπλα στο κεντρικό περίπτερο της Ανθοκομικής βρίσκεται η κηφισιώτικη αυλή, μια αναπαράσταση ενός κήπου με την αυλόπορτά της, το αμάξι, φυσικά πολλά λουλούδια αλλά και τον σύλλογο των Κηφισιωτών να υποδέχεται τους επισκέπτες με χαμόγελο.

limni1
Η όμορφη λίμνη συγκεντρώνει συλλόγους Πολιτισμού και Αθλητισμού

 

 

 

Στην άλλη γειτονιά στην λιμνούλα θα δούμε τρεις συλλόγους μαζί τη ΧΑΝ, όπου μπορεί ο επισκέπτης να δει τα αθλητικά προγράμματα του συλλόγου και τις δραστηριότητες του, οι οποίες σιγά σιγά ανοίγουν μετά το πέρασμα της πανδημίας.

syntrofia1
Η πρόεδρος της Λογοτεχνικής Συντροφιάς Άννα Βασιλειάδη με τον συγγραφέα Κώστα Στοφόρο στο περίπτερο που βρίσκεται στο χώρο της λιμνούλας

Η Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, προσφέρει  προτάσεις για καλά παιδικά βιβλία στους γονείς αλλά και τις δικές της εκδόσεις με ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων.

xen1

Το περίπτερο της ΧΕΝ

xan1
Η ΧΑΝ παρούσα στην Ανθοκομική

Η  ΧΕΝ δίπλα τους με τις χειροτεχνίες των μελών τους αλλά και την προβολή των πολλών δραστηριοτήτων του συλλόγου, δίνει το παρόν στο άλσος Ζωμόπουλου στον ομορφότερο θεσμό της πόλης μας. Αριστερά από τη Συντροφιά το περίπτερο της ΧΑΝ.

 

 

rotary-politeia
Ο ροταριανός όμιλος Κηφισιά Πολιτεία συμμετέχει στην έκθεση με δημιουργίες μελών του

Ανάμεσα στα περίπτερα με τα λουλούδια προς τη μεριά του σταθμού βρίσκεται το περίπτερο του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά Πολιτεία, γνωστού για τον φιλανθρωπικό του σκοπό και διαθέτει όμορφα μικροαντικείμενα για την ενίσχυση του έργου του.

 

 

aggigma-zwhs1
Η Χριστίνα Νομικού πρόεδρος του πολυβραβευμένου σύλλογου Άγγιγμα Ζωής δίνει ελπίδα στους καρκινοπαθείς
agapi1
Ο Ζωοφιλικος Σύλλογος Αγάπη
geoponoi1
Το περίπτερο με τουθ γεωπόνους είναι πάντα αυτό πουθ έχει πάντα κίνηση και διακολογημένα

Υπάρχουν φυσικά και πολλά άλλα περίπτερα, όπως το Σικιαρίδειον, το Όραμα Ελπίδα, το Άγγιγμα Ζωής, το ζωοφιλικό σωματείο Αγάπη αλλά και πολλές υπηρεσίες του Δήμου που αξίζει να εξερευνήσετε.

kifisia-periptero
Το περίπτερό μας στην Ανθοκομική αριθμός 8, όπως κατεβαίνουμε αριστερά
galaktopoulos1
Ο πρόεδρος των Ολυμπιονικών και πρωταθλητής της Ελληνορωμαίκής Πάλης Πέτρος Γαλακτόπουλος επισκέφτηκε την Ανθοκομική αλλά και το πε΄ριπετερό μας μαζί με τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο

Τέλος το περίπτερο μας όπου μπορείτε να βρείτε τις εκδόσεις μας με βιβλία με ποικίλη θεματογραφία αλλά και η έντυπη έκδοση  «Κηφισιά» , της αρχαιότερης εφημερίδας των Βορείων Προαστίων, η οποία φέτος κλείνει τα 58 της χρόνια.

Σας περιμένουμε!