Πολυφωνική Πανδαισία

patr xorwdia
Η υψήφωνος Τζίνα Φωτεινοπούλου συνόδευσε την χορωδία της Πάτρας. σε διεύθυνση Μαρίνας Μυλωνά και στο πιάνο η Αρετούσα Νικολοπούλου

Αφιερωμένη στη Ζωή ήταν η 6η Συνάντηση Παιδικών και Εφηβικών Χορωδιών που διοργάνωσε το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σωματείο Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης» το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο.

olymp;ia mpiskini
Η Ολυμπία Μπισκίνη συντόνισε την καλλιτεχνική συνάντηση

Η δυναμική πρόεδρος Ολυμπία Μπισκίνη έφερε στην Κηφισιά τρεις πολύ δυνατές Παιδικές Εφηβικές Χορωδίες την Παιδική Νεανική Χορωδία Ι.Ν ΑΓ. Βαρβάρας Αργυρούπολης, την Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής Χορωδίας της Πάτρας και τη Νεανική Χορωδία της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης οι οποίες και καταχειροκροτήθηκαν.

leontios-xorwdia
Η Χορωδία της Λεοντίου τραγούσησε την Λιλιπούπολη ενώ αφήγηση έκανε ο φιλόλογος Δημήτρης Πατώκος, Στο πιάνο η Κατερίνα Βασιλικού και στη διεύθυνση η Ελισάβετ Ανδρονίκου

 

Ο κόσμος που παρακολούθησε την Συνάντηση αρκετός και για ακόμη μια φορά ο χώρος αποδείχτηκε μικρός για μια τέτοια διοργάνωση, με πολλές συμμετοχές συντελεστών.

xypolytas-patra1
Ο Βασίλης Ξυπολυτάς δίνει βραβείο συμμετοχής στην μαέσρο της χορωδίας τη ς Πάτρας Μαρίνας Μυλωνά

Αυτό είπε για τον χώρο και ο Δήμαρχος Βασίλης Ξυπολυτάς ο οποίος ήρθε στην εκδήλωση από μια δενδροφύτευση στην Πεντέλη. Σκοπός της Διοίκησης είναι να προχωρήσει στην δημιουργία ενός τέτοιου χώρου κατάλληλο για εκδηλώσεις στον Δήμο μας.

argyroupoli-xorvdia
Η Χορωδία της Αργυρούπολης στο πιάνο ο Διονύσης Καλογερόπούλος και στη διεύθυνση η Λώρα Πετροπούλου

Παρόντες επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λίλα Παπαδημητρίου και η αντιδήμαρχος Ελένη Βάρσου, ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος και ο σύμβουλος Γιώργος Σκορδίλης κα.