Πρεμιέρα με βετεράνους στο Ζηρίνειο

zirinio1

Τους πρώτους αγώνες μετά την τοποθέτηση του νέου ελαστικού τάπητα είναι έτοιμο να υποδεχθεί το Ζηρίνειο, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουλίου.

Πρόκειται για τα «ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2020» που διοργανώνει από το 2018 ο Αγωνιστικός Σύλλογος Ελλήνων Διαχρονικών Αθλητών Στίβου στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα επικοντιστή Ρήγα Ευσταθιάδη.

Το Ζηρίνειο προτιμήθηκε από τον ΑΣΕΔΑΣ λόγω του κατάλληλου -μαλακού ταρτάν, της καλής ποιότητας άμμου του σκάμματος του άλματος σε μήκος, του νέου στρώματος του άλματος σε ύψος, την ανακατασκευασμένη βαλβίδα σφαίρας στον ειδικό χώρο ρίψεων, την δυνατότητα προθέρμανσης των αθλητών στα κλειστά γυμναστήρια και φυσικά του υπέροχου γενικότερα περιβάλλοντα χώρου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικό χρονόμετρο, πληρότητα κριτών και βοηθητικού προσωπικού και συνέπεια στο πρόγραμμα αλλά και με την τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας που έχει επιβάλει η πανδημία. Το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι πολύ μεγάλο τόσο από την Αττική όσο και από την επαρχία και με ξεχωριστές παρουσίες βετεράνων, όπως αυτή του βαλκανιονίκη δρομέα Φώτη Κούρτη.