Σπιτική, απλή εστίαση στο κέντρο της πόλης

spitiko-exo1

Ξεκίνησε από του Ζωγράφου, μια μεγάλη γωνιά της Αθήνας, κερδίζοντας εμπιστοσύνη και πόντους από απλούς ανθρώπους της καθημερινότητας, προσφέροντάς τους απλά καλομαγειρεμένο φαγητό. Εκεί γεννήθηκε το «Σπιτικό απλά» ένα εστιατόριο, που βασίστηκε στις φρέσκες πρώτες ύλες, καλή μαγειρική και άψογο σέρβις. Γρήγορη εξυπηρέτηση με ευγένεια και ανταπόκριση στις επιθυμίες της πελατείας, είτε αυτή είναι απλή στην παραγγελία της είτε απαιτητική. Ένα μαγαζί προσαρμοσμένο σε όλα τα γούστα. Το πείραμα πέτυχε και το «Σπιτικό απλά» επεκτάθηκε σε άλλες γειτονιές πιο νότια, στη Νέα Σμύρνη και στην Γλυφάδα αποκτώντας φανατικό κοινό. spitiko-tigani1Η επιχείρηση απογειώνεται στο Κέντρο της Αθήνας, στο Γκάζι με ένα ακόμη κατάστημα, τον «Κάνδαυλο» το οποίο κλέβει πόντους από τα καλύτερα καταστήματα μαζικής εστίασης και όχι μόνο, από τον νεαρόκοσμο που κυκλοφορεί στην περιοχή.

Όλα καλά και άγια όμως ο καημός των ιδιοκτητών ήταν ένας. Ένα μαγαζί στην πόλη που γεννήθηκε η συνιδιοκτήτρια της επιχείρησης, η Βένια Καλού. Έτσι το επόμενο «Σπιτικό απλά» δημιουργήθηκε στη Νέα Ερυθραία με το μεράκι και την αγάπη της Βένιας Καλού και του Θανάση Αλεξανδράκη, πριν λίγους μήνες στα τέλη του 2021. Το σημείο – σταυροδρόμι στην Ελευθερίου Βενιζέλου 61 και Χαριλάου Τρικούπη, είναι το καλύτερο σημείο που θα μπορούσαν να διαλέξουν.spitiko-kouzina1 Καθημερινά δεκάδες παραγγελίες με γευστικότατο καλομαγειρεμένο φαγητό φεύγουν σε πακέτο από το κατάστημα και πολλοί συμπολίτες μας έχουν γίνει φανατικοί πελάτες του. Αλλά δεν είναι μόνο το πακέτο που κερδίζει την αγορά των Βορείων Προαστίων. spitiko-aithrio1Η όμορφη αίθουσα με το φωτεινό αίθριο, την άψογη εξυπηρέτηση και το χαμόγελο, έστω και αν λόγω των περιστάσεων είναι καλυμμένο κάτω από την μάσκα, σε προδιαθέτει για τα πλούσια εδέσματα που θα ακολουθήσουν. Η επίσκεψη στο κατάστημα είναι από μόνη της μία έκπληξη γιατί διαθέτει πάνω από 20 διαφορετικές ποικιλίες φαγητών για όλα τα γούστα, με το καλύτερο τρόπο μαγειρεμένα και την ποιότητα «Σπιτικό απλά» που έχει κερδίσει δίκαια σε βάθος χρόνου πολύ κόσμο, σερβίρεται με τρόπο που συναντάς στα καλύτερα εστιατόρια. Για το τέλος το καλύτερο, η τιμή σε κάνει να αισθάνεσαι και εσύ περίφημα. Η σχέση ποιότητας, εξυπηρέτησης, τιμής είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει αυτό το κατάστημα.spitiko-ayli1

«Σπιτικό απλά» μια πρόταση για καλό και γρήγορο φαγητό που αξίζει να επισκεφτείς όλες τις ώρες και την ημέρες του χρόνο. Σίγουρα κάτι νόστιμο έχει να σου προσφέρει «στο πιάτο».